Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 20:33, 01 maj 2015

Madzenka napisał(a)

Danusiu prosze o fotorelacje z grzebania w stożkach, ciekawa jestem co będziecie robic

Łapy podrapane od grzebania Niezły bajzel w ogrodzie, wory śmiecia

Wymiana zmarzlin pozimowych czyszczenie tui od środka, same najgorsze zajęcia.. ale siedzenie było i karkóweczka też była, i papryczka i cukinia. Same delicje. W ogrodzie porządki osobiste. bez udziału "osób trzecich"
Nikt do nas nie wpadł z wizytą, można było się skupić i jak na kolanach czołgaliśmy się pod tujami, to powiedzieliśmy sobie, że fajnie tak razem pracować w swoim ogrodzie.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 20:36, 01 maj 2015

Zielona napisał(a)
Hmm... może zamiast ryzykować wdrapywanie się na rusztowania, poprosić kogoś posiadającego drona o zrobienie sesji z lotu ptaka? W ubiegłym roku dzięki uprzejmości kolegi mogłam pokazać takie fotki. Dzień był pochmurny, ale fotki i tak ciekawe. Tak wyglądały wtedy:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3786-zielonej-ogrodniczki-marzenie-o-zielonym-ogrodzie?page=342

Chyba poproszę w tym roku o powtórkę sesji, bo dużo się zmieniło. Twój ogród z tej perspektywy byłby cudnym obrazem
Dobrego weekendu, Danusiu!

Nawet sama kombinowałam to kupić

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 20:37, 01 maj 2015

Madzenka napisał(a)
A ja dziekuje Panu Kukułce za szary dach, dzieki temu Danusia nie będzie zgrzytać zębami

Ps. Dałabym mu komorkę do zrobienia fotek z góry

Dach już zabudowany, nici z fotek, teraz to już tylko można ześlizgnąć się i bum

Instagram Ogrodowiska
Zielona 21:29, 01 maj 2015

Wydaje mi się, że Maja Popielarska często używa drona, kiedy pokazuje plan ogrodu przedstawianego w danym odcinku. W Twojej pracy pewnie też by się przydał taki sprzęt.

PS Miło mi, że zajrzałaś
Gardenarium 22:13, 01 maj 2015

Maja nie używa drona, a ekipa operatorska Od niedawna.
W mojej pracy się nie przyda, bo ja nie nagrywam filmów, a fotek nie będę póki co z lotu ptaka robić

Instagram Ogrodowiska
Kasia73 22:38, 01 maj 2015

Danusiu a mnie jednak w całej Twojej książce najbardziej urzekła dedykacja...
Zielona 22:44, 01 maj 2015

W takim razie pozostaje pertraktować z Dzięciołem
Ewa 08:50, 02 maj 2015

Danusiu urzekła mnie dedykacja...piękna !!
Tak oto upływa mi weekend z Twoja ksiażka
Nula 09:40, 02 maj 2015

To i ja się pochwalę, mam dzisiaj urodziny i właśnie co dostałam? Pani książkę! Pozdrawiam serdecznie!
Manalena 10:32, 02 maj 2015

Ja po wczorajszej pracy w ogrodzie dzisiaj również zrelaksjuę sie przy najwspanialszej książce!!!! Chociaż wychodzi u mnie słońce więc nie wytrzymam i wyrwię mnie do dalszej pracy. Najwyżej dzisiaj tylko parę stron na poprawę humoru, a jutro reszta i błogie lenistwo. Dzięki Danusiu za dostarczenie nam wielu wspaniałych chwil, rekompensujących ciężką fizyczną,ogrodową pracę!!!! Przy Twojej książce zapominan o swoich ogrodniczych wątpliwościach i mogę marzyć!
DZIĘKI ŻE JESTEŚ!!!!