Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Roszponka 22:37, 06 wrz 2015

Gardenarium napisał(a)
Doranma - dziękuję i witam. Jeśli kiedykolwiek wystąpię z poważnym wykładem, do którego przygotowałam około 600 zdjęć, będzie to u mnie i czas będzie nieograniczony. Smutno mi i przeżywam to cały czas, że nie zdążyłam pokazać finału.
Obsługa wystawy zapewniła że dwóch informatyków podłączy mój komputer.

Oznacza to, że nie wystąpię już na żadnej wystawie.

Danusiu to ostatnie zdanie to będzie straszna strata dla nas wszystkich z ogrodowiska i nie tylko, bo wielu ludzi nie dowie się jak piękne powstają ogrody stworzone przez Twoją wyobraźnię.
Szkoda Twioch nerwów.
chelll 23:24, 06 wrz 2015

Pani Danusiu, dziękuję za spotkanie. Jestem (wraz z koleżanką) bohaterką jednego ze zdjęć. To dla mnie bardzo ważne spotkanie, zresztą poznałam też Bogdzię Cieszę się podwójnie.

Proszę nie rezygnowac z wykładów, a ustalać warunki wykładu, przez złą organizację, my mamy tracić możliwośc posłuchania mistrza!?

Proszę także o odpowiedź, kiedy zebrać nasiona z prosa rózgoatego Prairie Sky. Chciałabym wysiać, bo potrzebuję kilkudziesięciu sztuk. Za dużo, żeby kupić ... Postaram się je wysiać , może się uda...

Z góry dziękuję i pozdrawiam!
Milka 00:27, 07 wrz 2015

Danusiu....masz nowe opcje, nowe wyzwanie, idziesz do przodu.jesteś dobrym przykładem. Ledwo dycham, ale napisalam
Mam skoki dól..gora.dól..gora

Jesteś wyjatkowa i jak
Nie lubie plotkowac, o Tobie plotkowalam
Wygladasz... cudownie
waldek727 00:28, 07 wrz 2015

Astrantia napisał(a)

Danusiu, czekam na dalszy ciąg ciekawego wykładu

Kasiu.
My na forum ciekawe wykłady mamy codziennie od przeszło pięciu lat i poza regulaminem nie jesteśmy ograniczani niczym. Przy okazji jeszcze raz polecam wszystkim artykuły Danusi które zamieszczane są na stronie głównej portalu. W tej chwili ,,na tapecie" są ogrody rustykalne które mają swoją niespotykaną duszę.
waldek727 00:41, 07 wrz 2015

Gardenarium napisał(a)

Ja bym dała mocniejszy kontrast Waldziu - jakieś granaty a przynajmniej niebieską perowskię

Choć jeszcze tego Danusiu po sobie nie odczuwam, ale chyba się starzeję, bo ostatnio coraz bardziej nachodzi mnie na pastele niż na kontrasty.
Milka 01:00, 07 wrz 2015

Waldek!
Czasami jesteś upiedrdliwy, bo aź tak czasami sprawiedliwy.
waldek727 01:48, 07 wrz 2015

Milka napisał(a)
Waldek!
Czasami jesteś upierdliwy, bo aż tak czasami sprawiedliwy.

Irenko.
Tylko czasami?
Staram się podchodzić do wszystkiego z zimną głową. Minęły już te czasy kiedy napinałem się na wszystko co mnie otaczało. Rozumiem rozgoryczenie Danusi bo wiem , że prelekcje miała przygotowaną na tip-top i chciała przekazać innym tajniki ogrodnictwa z jak najlepszej merytorycznej strony. To także jej cenny czas którym chciała z własnej nieprzymuszonej woli podzielić się z innymi. Z tymi, którzy przemierzając nieraz setki kilometrów również zostali nabici przez organizatorów w butelkę. Pomimo tego, że jestem mieszkańcem tej metropolii od zawsze to uważam, iż taka wystawa nie godna jest stolicy.
Brak profesjonalizmu to to, czego najbardziej nie lubię.
Borbetka 08:17, 07 wrz 2015

Jesteś rozgoryczona, bo masz inne nastawienie do tego co robisz. Kochasz swoją pracę i angażujesz w nią wszelakie siły. Wszystkie wystawy, nie tylko ogrodnicze, są nastawione na biznes i robienie pieniędzy. Niestety taka jest smutna prawda, bo znam ją z doświadczenia. Jest robiony plan pokazów, celem jest sprzedanie jak największej powierzchni wystawowej, a potem jakoś to będzie. Handlowcy z targów swoje, a technicy swoje. Bardzo szkoda, bo gdyby wszyscy wykonywali swoją pracę dobrze, żyłoby się nam lepiej, całej społeczności.
E tam, nie martw się, było minęło, a Ogrodowisko jest cały czas i my wszyscy jesteśmy Ci za to ogromnie wdzięczni .
Milka 08:34, 07 wrz 2015

waldek727 napisał(a)

Irenko.
Tylko czasami?
Staram się podchodzić do wszystkiego z zimną głową. Minęły już te czasy kiedy napinałem się na wszystko co mnie otaczało. Rozumiem rozgoryczenie Danusi bo wiem , że prelekcje miała przygotowaną na tip-top i chciała przekazać innym tajniki ogrodnictwa z jak najlepszej merytorycznej strony. To także jej cenny czas którym chciała z własnej nieprzymuszonej woli podzielić się z innymi. Z tymi, którzy przemierzając nieraz setki kilometrów również zostali nabici przez organizatorów w butelkę. Pomimo tego, że jestem mieszkańcem tej metropolii od zawsze to uważam, iż taka wystawa nie godna jest stolicy.
Brak profesjonalizmu to to, czego najbardziej nie lubię.

Niestety, to u nas nadal powszechne...
HannaR 17:49, 07 wrz 2015

Danusiu, proszę nie rezygnuj z wykładów. Wszyscy obecni na sali widzieli,że zawinił organizator. Przeznaczył za mało czasu na Twój wykład i nie podszedł profesjonalnie do organizacji pokazu pod względem technicznym.