Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 09:11, 05 wrz 2015

mira napisał(a)

Helenium autumnale 'Helena Red'

Danusiu jaki kolor ma ten dzielżan - na fotce śliwkowy a w opisie czerwono żółty - ten z fotki cudowny

Ja bym go opisała właśnie jako śliwkowy, żółtawe ma te kółka jak jest w pąku Ślicznie to wygląda. Mój dzielżan już rośnie w poczekalni bylinowej
Wszystkie roślinki rosną, podlane, Wicio wczoraj posadził Kochany jest.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 09:14, 05 wrz 2015

waldek727 napisał(a)
Cantaloupe piękna.
Ciekawe jakby wyglądała posadzona w towarzystwie Green Jewel.

Ja bym dała mocniejszy kontrast Waldziu - jakieś granaty a przynajmniej niebieską perowskię

Instagram Ogrodowiska
Katkak 09:19, 05 wrz 2015

Danusiu śliczne te roślinne zakupy. Mnie najbardziej spodobała się ta "poczochrana" jeżówka. Pozdrawiam .
Filemon24 09:27, 05 wrz 2015

Gardenarium napisał(a)

Ja bym go opisała właśnie jako śliwkowy, żółtawe ma te kółka jak jest w pąku Ślicznie to wygląda. Mój dzielżan już rośnie w poczekalni bylinowej
Wszystkie roślinki rosną, podlane, Wicio wczoraj posadził Kochany jest.

dla mnie to ma kolor burgundowy
jazzy 09:34, 05 wrz 2015

Gardenarium napisał(a)

Ja bym dała mocniejszy kontrast Waldziu - jakieś granaty a przynajmniej niebieską perowskię

To byłby piękny zestaw
Milka 12:23, 05 wrz 2015

W znakomitym gronie jesteś Danusiu
Ostróżki piękne.
Doranma 19:26, 05 wrz 2015

Pani Danusiu, bardzo się cieszę, że mogłam dziś Panią poznać osobiście i ten fakt skłonił mnie do tego, by nareszcie, po latach podczytywania Ogrodowiska, zarejestrować się Żałuję, że przeszkody techniczne nie pozwoliły nam wysłuchać całego wykładu i obejrzeć wszystkich zdjęć z pięknych ogrodów, na które cała sala czekała. Żal tym większy, że trudno o naprawdę dobrą, wartościową prelekcję podczas wystaw Zieleń to Życie, a dla Pani organizatorzy powinni zarezerwować nie pół godziny, lecz co najmniej dwie! Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będzie okazja, by wysłuchać całości. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za dziś
Roszponka 23:49, 05 wrz 2015

Danusiu piękne te jeżòwki i ostròżki.
Gardenarium 11:06, 06 wrz 2015

Doranma - dziękuję i witam. Jeśli kiedykolwiek wystąpię z poważnym wykładem, do którego przygotowałam około 600 zdjęć, będzie to u mnie i czas będzie nieograniczony. Smutno mi i przeżywam to cały czas, że nie zdążyłam pokazać finału.
Obsługa wystawy zapewniła że dwóch informatyków podłączy mój komputer.

Oznacza to, że nie wystąpię już na żadnej wystawie.

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 11:21, 06 wrz 2015

Oj Danusiu widze, że organizatorzy się nie spisali... A może pokazesz tu ten finał?