Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 19:16, 18 paź 2014

BusyBee napisał(a)
Ważne, że miłorząb już posadzony, listków nie żałuj....na wiosnę będzie miał ich wiele.....

Wciąż podziwiam jakie wspaniałe gatunki wybierasz....trafiłaś na O w najbardziej odpowiednim momencie i robisz z tego dobry użytek... Zuch- Dziewczyna

Jolu a Ty już do pracy, czy nadal na urlopie??

Miło słuchac oby sie udało

Urop w poniedziałek mi sie konczy od wtorku do pracy buuu ale moze w koncu odpoczne hahaha.

Dzis praca wrała od rana ... Duzo ziemi przekopalismy zasadzilismy kolejna rabate zwiezlismy kamyczki

Czekam na wiosne i efekty jak roslinki beda sie zachowywały
lojalna_ 19:18, 18 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)

Buziolki pracuje nie fotkuje czasu brak spieszymy sie zeby deszcz znowu nam nieprzeszkodził

Wiele pytan mam na zas ale to jak sie ogarne ....
lojalna_ 19:37, 18 paź 2014

Moje krokusy albo szafirki pokazały zielone listki ło matko co ja im mam powiedziec zeby przestały wychodzic z ziemi e i tak sie nie słuchaja slicznie to wyglada i swiadczy o tym ze warunki dobre

Miłorzab mimo ze ma kilko listkow zachwyca wszystkich którzy przechodza , to jednak piekne drzewo ; ) gdyby nie O nigdy bym go u siebie nie zasdziła
Ewkakonewka 22:12, 18 paź 2014

Cebulki to tak mają czasami, nie ma się co martwć ..... chyba Jola pokaż to noooo uprasza się
bleebla 22:30, 18 paź 2014

listki czosnków w moim ogrodzie są już większe od mojej dłoni, mówią żeby się nie martwić
Toszka 22:57, 18 paź 2014

Dla szafirków to normalne i nic w tym niepokojącego...bardziej mnie martwi mój rododendron repens, który ewidentnie szykuje się do kwitnienia... i co on będzie robił na wiosnę? Stał? Sasanka kwitnie mi bez ustanku od września...i to jest nienormalne!
lojalna_ 10:15, 19 paź 2014

bleebla napisał(a)
listki czosnków w moim ogrodzie są już większe od mojej dłoni, mówią żeby się nie martwić

wyglada to pieknie ale szkoda ze to nie wiosna
lojalna_ 10:17, 19 paź 2014

Toszka napisał(a)
Dla szafirków to normalne i nic w tym niepokojącego...bardziej mnie martwi mój rododendron repens, który ewidentnie szykuje się do kwitnienia... i co on będzie robił na wiosnę? Stał? Sasanka kwitnie mi bez ustanku od września...i to jest nienormalne!

znajac Twoje umietności zmusisz go zeby zakwitł ponownie

zaskoczona jestem ja nigdy przenigdy nie miałam pojecia o takich anomaliach ...cudownych zreszta
lojalna_ 10:17, 19 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Cebulki to tak mają czasami, nie ma się co martwć ..... chyba Jola pokaż to noooo uprasza się

lojalna_ 10:20, 19 paź 2014