Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 22:03, 22 lis 2016

inka74 napisał(a)
fajny ten podkład kupiłaś. U mnie są podobne ale drogie - ponad 35 zł za sam podkład. Jak myślicie - z wierzby z gałązek takich pofalowanych da się zrobić podkład? Jak świeże to miękkie są...

Ja bombki kwiatowe kusudama robię z dzieckiem na prezenty - wrzuciłam u siebie jak wygląda wersja jeszcze surowa. Wieczory na najbliższe 2 tygodnie zapowiadają się papierowe. Na razie czerwona zrobiona, tylko zdobienie na niej zostało do zrobienia ale nie mogę się zdecydować jakie koraliki dać, potem perłową będę robić i granatową. W sumie 7 sztuk do zrobienia mamy - dla każdej z rodzin po jednej. Już dawno u nas ustaliliśmy, że prezenty dajemy tylko dzieciakom (za dużo osób w sumie takich z najbliższej rodziny) ale i tak rodzinnie coś własnoręcznie zrobionego dajemy, a to pierniki, a to soki lub konfitury rabarbarowe w ładnym słoiku z zawieszką. Coś takiego, co w sklepie nie kupisz.

tez mi sie podkład podoba na giełdzie chyb a25 zeta )

lubie takie prezenty w stylu pierniki, powidła to urocze i bez komercji )) '

zazdraszczam gromadnej rodziny to fajne swieta w takim tłumie )) gwarnie ))
lojalna_ 22:04, 22 lis 2016

Moniq napisał(a)

Jak tylko zdobędę większa ilośc jemioły . Obiecana za dwa tygodnie.

czas mam poczekam )))))
inka74 22:06, 22 lis 2016

Jolcia a to nie za późno na wertykulację? Danusia właśnie pisała, że u nas na początku września najpóźniej...
lindsay80 22:09, 22 lis 2016

Jola, ja ze dwa tygodnie temu wertykulacje robiłam ale śnieg mnie w połowie zgonił, skoro Wy się jeszcze za to wzięliście to i ja dokończę.
Ale się narobiłam wtedy, co jeden przejazd to kosz pełniutki, nie nadążałam taczek opróżniać.
lojalna_ 22:10, 22 lis 2016

Adwentowy

lojalna_ 22:11, 22 lis 2016

lindsay80 napisał(a)
Jola, ja ze dwa tygodnie temu wertykulacje robiłam ale śnieg mnie w połowie zgonił, skoro Wy się jeszcze za to wzięliście to i ja dokończę.
Ale się narobiłam wtedy, co jeden przejazd to kosz pełniutki, nie nadążałam taczek opróżniać.

Grzesiu miał trzy kosze i trzy worki ....nie dziwie Ci sie ze sie tak szybko napełniało )))
lojalna_ 22:12, 22 lis 2016

inka74 napisał(a)
Jolcia a to nie za późno na wertykulację? Danusia właśnie pisała, że u nas na początku września najpóźniej...

nie zdazyłam wczesniej dam znac wiosna czy trawnik przezył. Czasami trzeba zaryzykowac ))))
Adela 22:13, 22 lis 2016

lojalna_ napisał(a)

Iwka mam ciekawsze eM miał dzis dzien wolnego i wertykulacje robił hahaha

No i proszę - zalecenia przekute w czyn Jutro ja swojego namówię, nich chociaż na kawałku spróbuje. Pozdrawiam
lojalna_ 22:16, 22 lis 2016

Elu mojemu eMowi to kazda robota sie podoba w ogrodzie sama nie wiem czy to dobrze bo juz sam decyzje podejmuje ) oby sam nie zaczał kupowac i sadzic nie chciał ))))
lindsay80 22:28, 22 lis 2016

lojalna_ napisał(a)

nie zdazyłam wczesniej dam znac wiosna czy trawnik przezył. Czasami trzeba zaryzykowac ))))

ja też będę ryzykować, siana w trawniku jest tyle, że aż się prosi o to, żeby mu dać możliwość większego oddechu.