Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Ewkakonewka 22:33, 28 paź 2014

O i jednak jest sesja, no niby bez świateł, ale taka piękna, że to wybaczalne jest
Miłorząb cudowny nie Pies nie robi porządków w kamyczkach?
A jak Twoje żółte igiełki, bo zauważyłam, że te co Ci pisałam kiedyś, že dużo jest zżółkniętych teraz są znowu zielone, wygląda na to, że to tak ma być i te żółte spadają zwyczajnie. Taką Amerykę odkryłam
Ewkakonewka 22:36, 28 paź 2014

Olili napisał(a)
powiadasz lampiony z dyni.... ja dziś zupę z dyni gotowałam no i pomyślałam,że lampionu bym nie zrobiła,tak ciężko się tnie..........chyba, że jakieś patenty są?

Zdjęcia śliczne ,kamyki też dobre, Jagoda ma całkowitą rację,że białe latem przy ostrym słońcu rażą i to autentytcznie

Łatwo się tnie małym nożykiem do warzyw, albo zwykłym flrystycznym. Generalnie krótki musi być, odwrotnie niż do arbuza
bdan 06:54, 29 paź 2014

Fajnie już na rabatkach, a zobaczysz w przyszłym roku, jak juz te rabatki będą cudnie wyglądać
Milka 16:30, 29 paź 2014

Kamyczki cudne, ale jak potem ze zbieraniem opadającego jałowca, którego tam zobaczyłam, jak on urośnie, to tego tyle leci, ze hej, może lepiej cis, nie będziesz mieć tyle pracy z czyszczeniem
pozdrawiam, ja mam tę pracę stale
nicol21 18:35, 29 paź 2014

ładna ta Twoja jesień!i hortki takie żywotne są! Super są te wrzosy i trawa w koszyczku
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
lojalna_ 20:38, 29 paź 2014

BusyBee napisał(a)

Ależ porządeczek.... pod linijkę po prostu
...dobra robota Jolu....

Faktycznie z linijka w wielu miejscach pracowalismy a jednak fotki nie kłamia uskoki sie trafiły hihi
lojalna_ 20:41, 29 paź 2014

marta_d napisał(a)
ooo na nowe fotki się załapałam wiedziałam kiedy Cię odwiedzić jeszcze listki ma Twój miłorząb ? i jak się ładnie wybarwiły moje niestety opadły zielone ;(

Moj sie trzyma dzielni od momentu jak go podlalam juz nic nie spadło....opadło duzo jak go przywiozłam przesuszony był nawet w tych przymrozkowych dniach tak wyładniał jakos hihi kofam go
Twój był moja inspiracja
lojalna_ 20:43, 29 paź 2014

aage napisał(a)
Uczymy się najlepiej w plenerze
A bajzlownikiem się nie przejmuj. Zrozumiała sprawa na etapie budowy.

Oj wiesz ja z tych przejmowalskich wiem ze to dzis nie na czasie ale wiecznie cos mnie meczy dreczy i sie przejmuję
lojalna_ 20:46, 29 paź 2014

Jagodaa napisał(a)
A mnie się Twoje kamyki podobają, na białych wg mnie rabaty okropnie sztucznie wyglądają i razi ta biel przy ostrym słońcu.

Czy aby napewno ten niebieski odcien bardziej nie razi niz biel ?

Zaufam komus musze
lojalna_ 20:49, 29 paź 2014

Olili napisał(a)
powiadasz lampiony z dyni.... ja dziś zupę z dyni gotowałam no i pomyślałam,że lampionu bym nie zrobiła,tak ciężko się tnie..........chyba, że jakieś patenty są?

Zdjęcia śliczne ,kamyki też dobre, Jagoda ma całkowitą rację,że białe latem przy ostrym słońcu rażą i to autentytcznie

Jagódka to wnikliwy obserwator mało pisze ale zawsze dosadnie oceni temat i rozwiaze problem

Jeszcze sie za lamopiny nie zabralam... Wystawiłam jedna dynie z gliny haha taka wieczna bardzo ja lubie taki uroczy lapion