Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 20:51, 29 paź 2014

Ewa777 napisał(a)
Poza tym te kamyki pasują do elewacji domu, czyli jest ślicznie.
Zdjęcia z ogrodu bardzo mi się podobają

Iwonko nie mam czasu kiedy ja sie wezme za te nalewki chyba w przyszłym roku

W tym roku na prezenty nalewkowe licze
lojalna_ 20:53, 29 paź 2014

bleebla napisał(a)
Poszukaj ziemi na gumtree albo podobnych stronach. Często ludzie chcą się ziemi pozbyć i za darmo oddają.

Kamyczki bardzo ładne

Dzieki za pomysł

Juz jedno nasze stare zrodło jest oki troche przywioza jakies 40 ton czyli cos sie znowu dzieje wreszcie ;
lojalna_ 20:59, 29 paź 2014

jazzy napisał(a)
Ooo sesja zdjęciowa Żwirki, kulaski, trawki... Foty niczym z Danusiowego ogrodu a Marikena jak dużego już masz?
Mi też cebulowe wyłażą, na razie czosnki
A kora, którą masz na cebulach to przekompostowana aby?

Tak jest przekompostowana Panie kapralu /
moje czosnki tez niesety jeden gatunek tylko , reszta leniwie spi mam nadzieje

miernota u mnie 3 bukszpany na krzyż a ty tam cos piszesz jakies gupoty
lojalna_ 21:10, 29 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)
O i jednak jest sesja, no niby bez świateł, ale taka piękna, że to wybaczalne jest
Miłorząb cudowny nie Pies nie robi porządków w kamyczkach?
A jak Twoje żółte igiełki, bo zauważyłam, że te co Ci pisałam kiedyś, že dużo jest zżółkniętych teraz są znowu zielone, wygląda na to, że to tak ma być i te żółte spadają zwyczajnie. Taką Amerykę odkryłam

Jessuniu Ta durs o tych lampach ...no tak swieca jak sobie włanczas swiatło w pokoju i robi sie jasno no tak prawie podobnie

Piesa jest ciezka 27 Kilo dzis sie wazyl u wetka byłam z nim bo oko mu ropil!ało jest git . Krople 12 zeta a wydałam na wszystko 130zl cuda jakies piesa ciezka i przez samo chodzenie sie troche zapada. Generalnie jest grzeczny tylko troszke łapka swoja malutka dotknie kamyków i pól rabaty z piaskiem wymiesza haha ale to sie mu z 2 razy przytrafilo wiec oki. Najgorsze jest to ze zninawidził maja jedyna bidna ML i trawe te pogryzł cała a potem wykopał. Stwierdziwszy chyba, ze nie pasuje do tej rabaty. Cos w tym mogło byc bo ona jedna była a tam wszystko po 5 sztuk sAdzone było.

Zolte nadal sa igly nie spadły ale tez ich nie przybywa

Twoja teria słuszna chyba jest
lojalna_ 21:13, 29 paź 2014

bdan napisał(a)
Fajnie już na rabatkach, a zobaczysz w przyszłym roku, jak juz te rabatki będą cudnie wyglądać

Powiem ci Danusiu mało tego moje tuje urosły jakies 5 cm a buki z 6 cm to szok normalnie szok

Jak taki przyrost beda miały to o wiatraku na fotach moge wreszcie zapomniec
lojalna_ 21:15, 29 paź 2014

Milka napisał(a)
Kamyczki cudne, ale jak potem ze zbieraniem opadającego jałowca, którego tam zobaczyłam, jak on urośnie, to tego tyle leci, ze hej, może lepiej cis, nie będziesz mieć tyle pracy z czyszczeniem
pozdrawiam, ja mam tę pracę stale

Wiesz ja na kamyczkach jałowca nie mam ale z tego co piszesz wniosek jeden to bardzo dobrze
lojalna_ 21:17, 29 paź 2014

nicol21 napisał(a)
ładna ta Twoja jesień!i hortki takie żywotne są! Super są te wrzosy i trawa w koszyczku

Tez mnie hortensje zakoczyły jeszcze lemonkowe i zielone listki maja oby kicie nie zmarzły
Ewa777 21:41, 29 paź 2014

lojalna_ napisał(a)

Iwonko nie mam czasu kiedy ja sie wezme za te nalewki chyba w przyszłym roku

W tym roku na prezenty nalewkowe licze

Oj, Jolu, już drugi raz przyłapaliśmy Cię na tym jak jesteś zakręcona Tym razem zmieniłaś mi imię

Mi tak smakuje pigwówka, że chociaż nie planowałam na ten rok, to jednak ją zrobię
Ewkakonewka 21:44, 29 paź 2014

Jola tu jest.... ogrodniczo
Zwycięstwo Fajnie jak tak się dzieje
A psiak kasy trochę, ale przecież nie może cierpieć. A ML hmmm no jak on mu mógł nie pasować? Znaczy Ogrodowiska nie czyta!!!
Buziak
lojalna_ 21:49, 29 paź 2014

Ewa777 napisał(a)

Oj, Jolu, już drugi raz przyłapaliśmy Cię na tym jak jesteś zakręcona Tym razem zmieniłaś mi imię

Mi tak smakuje pigwówka, że chociaż nie planowałam na ten rok, to jednak ją zrobię

Nie mozesz sie za to na mnie gniewac to sie juz nie zmieni jestes tak podobna do mojej kolezanki o tym imieniu przepraszam Cie skarbie bardzo bardzo mocno