Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Kasya 17:59, 17 paź 2017

lojalna_ napisał(a)
poszalalam dzisaj z fotkami ))

masz milorzeby tak blisko siebie ?
lojalna_ 18:04, 17 paź 2017

Kasya napisał(a)

masz milorzeby tak blisko siebie ?

Z kilku powodów taka konfiguracja. chciałabym poprowadzić linki i tak je prowadzić jak na stelażach widziałem taki żywopłot u KapiasA ale zapomniałam jak wyglądały szczegóły musze się tam koniecznie na spacer wybrać tam też są bliziutko zasadzone )) podziękowania za mile słowo ")))
lojalna_ 18:05, 17 paź 2017

Kasya napisał(a)

no te futerka...super
grzane winko serwujesz ?

Hehe jakbyś zgadla było coś na goraca i rozgrzewające do picia ))
Kasya 18:06, 17 paź 2017

lojalna_ napisał(a)

Z kilku powodów taka konfiguracja. chciałabym poprowadzić linki i tak je prowadzić jak na stelażach widziałem taki żywopłot u KapiasA ale zapomniałam jak wyglądały szczegóły musze się tam koniecznie na spacer wybrać tam też są bliziutko zasadzone )) podziękowania za mile słowo ")))

ale milorzeby sie sa geste i napewno nie beda sobie przeszkadzac
ja bym tez tak posadziala ale na mnie to wszyscy krzycza
lojalna_ 18:13, 17 paź 2017

Kasya napisał(a)

ale milorzeby sie sa geste i napewno nie beda sobie przeszkadzac
ja bym tez tak posadziala ale na mnie to wszyscy krzycza

Hihi moje trzy molorzeby na pniu batlrdzo mocno przyrosty przez trzy lata ale..ale tych mam zamiar nie przycinać tylko docelowo góra i może się tam pomieszczą tak jak sobie wymyśliłam .

Napewno nie krzyczą ))) tylko Cię uprzedzają )))
MoniaF 18:14, 17 paź 2017

Trawy zaszalały, rosną jak na drożdżach Piękniejsze już chyba nie mogą być. W tym ogrodzie osiągnęły szczyt szczytów Tylko pozazdrościć tak wspaniałych widoków.
Sebek 18:22, 17 paź 2017

Na IG już zostawiłem serduszka, ale i tu musze pochwalić - perfekcyjnie masz Jola

Spotkanie? Znowu mnie ominęlo... Chociaż przy studiach dziennych i miejscówach u właściwie trzech pracodawców mógłbym nie wyrobić

Futrzate poduszki poznaję z H&Y, ale to futro... Godej skąd?
lojalna_ 18:29, 17 paź 2017

Sebek napisał(a)
Na IG już zostawiłem serduszka, ale i tu musze pochwalić - perfekcyjnie masz Jola

Spotkanie? Znowu mnie ominęlo... Chociaż przy studiach dziennych i miejscówach u właściwie trzech pracodawców mógłbym nie wyrobić

Futrzate poduszki poznaję z H&Y, ale to futro... Godej skąd?

Sebus rozczulasz mnie ♡ spotkanie nie ogrodowiskowe ♡ takie przecież też som . Jaki Ty jesteś zapracowany jak mężatka trojka dzieci buxiaki szkoda zeta ostatnio wszyscy mało mamy dla siebie czasu ☆☆☆

Futro było z komfortu po przecenie za 60 zeta . Stołek z popco jeszcze sOm ))))

lojalna_ 18:31, 17 paź 2017

MoniaF napisał(a)
Trawy zaszalały, rosną jak na drożdżach Piękniejsze już chyba nie mogą być. W tym ogrodzie osiągnęły szczyt szczytów Tylko pozazdrościć tak wspaniałych widoków.

To miłe co piszesz oby tak zostało ale to chyba niemożliwe by przestały rosnąć mam ciąży jak pomyślę ze to z czasem trzeba będzie dzielić chyba ze zgnija ale zawsze po kątach mam zapas ))))
Ewa777 18:45, 17 paź 2017

Joluś, przepięknie Już drzewka nabierają kolorów jesiennych. Trawy masz cudowne Taras zachęca do odpoczynku Buziaki