Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Madzenka 22:20, 03 paź 2017

Pięknie, pięknie, pięknie! Aż oczy bolą od urody ogrodu!
AnnaCh 23:04, 03 paź 2017

Jola, adoptujesz mnie? Obiecuję, że będę cichutko siedzieć na tarasie Pięknie jest z tą ścianką
abiko 09:32, 04 paź 2017

Nie dość, że masz tak cudnie to umiesz trzymać się jednej koncepcji. No ja zazdroszczę takiej umiejętności. I ten kącik do siedzenia.. strasznie fajny. Można się schować i siedzieć z kawą i nikt ci nie będzie przeszkadzał.
Monia81 09:35, 04 paź 2017

Joluś posiedział na kawce u Ciebie cudnie, jak Ty to kobitko cudnie wszystko razem komponujesz pozdrawiam
Ewa777 13:18, 05 paź 2017

Jolu, to, że rosną u Ciebie pięknie trawy, to świadczy, że umiesz się nimi odpowiednio zająć Ślicznie masz w ogrodzie Możesz ciągle pokazywać te same zdjęcia - będę wzdychać Vanilki przytniesz ładnie wiosną i w przyszłym roku Cię zachwycą
eda 13:22, 05 paź 2017

lojalna_ napisał(a)
Powiem Wam że w realu to miejsce mię zachwyca. Mam tam na płocie powojnika Happy Diana a pomponella odbija się tym samym różem w cisach. Ascot jest ogromna wyzza od płotu szkoda ze juz nie kwitnie ta purura jest boska. I ta szalwia . Normalnie tak mi się tam podoba ze ciągle się gapie ))

Buziaki słonecznego odpoczynku ♡♡♡♡

to się cieszę ogromnie takie widoki warto mieć u siebie wtedy się odpoczywa buzioki zostawiam kochana
kasja83 13:35, 05 paź 2017

lojalna_ napisał(a)
Powiem Wam że w realu to miejsce mię zachwyca. Mam tam na płocie powojnika Happy Diana a pomponella odbija się tym samym różem w cisach. Ascot jest ogromna wyzza od płotu szkoda ze juz nie kwitnie ta purura jest boska. I ta szalwia . Normalnie tak mi się tam podoba ze ciągle się gapie ))

Buziaki słonecznego odpoczynku ♡♡♡♡

Pięknie....różnorodnie, a taki porządek wszędzie. Marzy mi się, żeby za kilka lat też mieć tak zrobione-dopracowane, wypieszczone.
Enya73 11:46, 08 paź 2017

Nic dodać nic ująć ponad to, co już zostało wcześniej napisane przez moje miłe koleżanki. Po prostu cudo stworzyłaś. Dopieszczony na max.
Wianek też uroczy. Lubię takie.
pozdrawiam serdecznie
Enya73 11:46, 08 paź 2017

Nic dodać nic ująć ponad to, co już zostało wcześniej napisane przez moje miłe koleżanki. Po prostu cudo stworzyłaś. Dopieszczony na max.
Wianek też uroczy. Lubię takie.
pozdrawiam serdecznie
nicol21 15:55, 08 paź 2017

Mówiłam już, że masz piękny ogród z wieloma ciekawymi zakątkami?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies