Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

kasja83 12:30, 23 sie 2018

Jolu piękne kadry ogrodowe...wszystko pod linijeczkę-bujne i zielone. Prawdziwą oazę sobie stworzyłaś.
Makao_J 20:53, 23 sie 2018

Ależ kanty perfekcyjne. Normalnie szczęka mi opladła.
eVka 21:31, 23 sie 2018

Masz przepiękny ogród, nie mogę się napatrzeć, wszystko takie dopieszczone, równiutkie, kanty żyletki. Czym ściółkujesz rabaty?
blyxa 08:14, 24 sie 2018

Jak pięknie! Dzięki za nowe zdjęcia oglądałam z zachwytem
lojalna_ 11:49, 25 sie 2018

Blyxa miło że zaglądasz miłego dnia u mnie wreszcie popada bo susza strasznie doskwierala roślinom.

Ewus no to już pogadamy smycze o przekompostowanej ...znasz i stosujesz. Buxka kochana u Ciebie tez popadalo ? Trochę ulgi ta pogoda przyniosła . Mnie już te upały wymeczyly.

Aniu z ta perfekcja ja nic wspólnego nie mam ...oby to jakaś choroba nie była hihi . Mój em kładzie deskę na trawniku i leci zajmuje mu to niewielka chwile bo i ogród nieduży . Zaległości mam u Ciebie . Forum wielkie jest ogromnie ♥♥♥

Kaśka dobrze się tutaj odpoczywa to najważniejsze. Drzewa wybuchły i zasłony nas od gapiów i ciesze się ze wreszcie mam stół bo na fotelach ciężko się obiad jadło człowiek wiecznie upaprany ♥♥♥

lojalna_ 12:00, 25 sie 2018

Sebek taaak Ewka nas zakasowala. Tata w zasadzie ten sam tylko donice wypelnilismy kamieniem i polozylismy deski tarasowe i wreszcie jest miejsce na stol.

Kasienko dziękuję bardzo miło się czyta .

Agnieszko takie życie roślinom trzeba było dać pić . Dziś wreszcie u mnie pada . W zbiorniku tez trochę wody znowu będzie .

Łucja miło Cię widzieć . Pozdraeiam serdecznie ♥♥♥♥

Asiu dziękuję bardzo ♥♥♥♥♥♥ to miłe ze zaglądać ie dzięki.

Iwonko tak wiadomo każdy z nas ma swoje zawirowania oby czasu nam chociaż troszkę na O wystarczyło . ♥♥♥

Ale mi się te jezowki podobają
lojalna_ 12:04, 25 sie 2018

Iwk4 napisał(a)
Jolu, dziękuję za miłe słowa o moim ogrodzie. Widziałam twój ogród po przerwie i jestem w szoku, ze można było jeszcze piękniej zrobić, mimo, że pięknie już było. Nie marnowałaś czasu. Podglądałam z telefonu zdjęcia, niestety nie zdążyłam się wcześniej wpisać onieśmielona tym, co zobaczyłam. Masz cudnie.

Jolu, wypisałabyś, jakie masz trawy, które ci się sprawdziły, które uwielbiasz?

I współczuję Ci starty. Przykro mi.

Iwonko dziękuję bardzo. U mnie 70%traw to rozplenice i nie zawodzą co roku. Gracki wiadomo kilka sztUK trzcinnik KF a variegatusy cóż bardzo je lubię ale trzeba mieć do nic cierpliwość pokładają się przez deszcz .
lojalna_ 12:36, 25 sie 2018

HaniU hihi ubawilam się . Co do perfekcji to mój kochany grzeczny pies jak mam gości to zawsze ale ma cofke albo sraczke i bez oporów robi to na środku trawnika hihi brak słów masz rację ♥♥♥♥

Aniu również Cię bardzo serdecznie pozdrawiam buxiaki w ten chłodny dzień.

Ewus co z ta niedziela musze doczytać co to za wycieczka ???

lojalna_ 12:39, 25 sie 2018

MirellaB napisał(a)
Bardzo Jolu podoba mi się Twój ogród zawsze

Dzięki kochana jak człowiek tak dziubie w tej ziemi sam i nikt go nie pochwali i nie opieprzy to łatwo zejść z dobrej drogi hihi

A_gawa 12:39, 25 sie 2018

Jolu. Chciałam Cię zapytać o przepis na sukces rozplenicowy. Mam kilka dorodnych sztuk, ale nie idą tak jak powinny. Listki wysychają. Chyba im coś źle robię.
Cudny ogród!:*
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies