Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Monia81 23:12, 25 sie 2018

lojalna_ napisał(a)

Elus buxiaki mocne. Dziewczyny są niezastąpione spotkania z nimi wzmacniają i zawsze można liczyć na pomoc i dobry nastrój ♥

Jolu masz rację, ależ te spotkania dają kopa pięknie widzieć Twój ogród na zdjęciach, choć w realu jeszcze cudniejszy buziaki Kochana
Mala_Mi 12:20, 26 sie 2018

Fidka poczochraj za uszkami Kocham go miłością ogromną.

A ogród.. aż wierzyć się nie chce że dopiero go tworzyłaś.. nie wałęsam się po O... bo czasami tak wychodzi w życiu, ze są inne priorytety.. Gdyby mi ktoś pokazała zdjęcia to stwierdziłabym że skądś znam ten ogród ale nie wiem skąd.. tak się zmienia i to na plus

I pamiętaj o Fidku...
lojalna_ 12:23, 26 sie 2018

Dziękuję bardzo za miłe słowa i odwiedziny. Wiecie zawsze czuje się fatalnie jak nie mogę zajrzeć do wszystkich a Wy tak gromadznie mnie odwiedzacie. Bardzo dziękuję.

Dziś ogrodowisko podczas rewizyt odkryłam na nowo. Ogrody Wam się wszystkim tak pozmieniały ze aż dech zapiera. Niektóre znane mi przecież zakątki są nie do poznania . Pieknie jest pod koniec lata uwielbiam trawy i jezowki oby jesień była pogodna.

Kochani czy ja mogę zageszczac teraz borowki amerykańska ? Czy lepiej jej nie przycinać bo nie zakwitnie. Rece mnie świeżbia jak patrze na te krzaczory .

Spokojnej niedzieli u mnie wreszcie deszcz !!!
lojalna_ 12:29, 26 sie 2018

Mala_Mi napisał(a)
Fidka poczochraj za uszkami Kocham go miłością ogromną.

A ogród.. aż wierzyć się nie chce że dopiero go tworzyłaś.. nie wałęsam się po O... bo czasami tak wychodzi w życiu, ze są inne priorytety.. Gdyby mi ktoś pokazała zdjęcia to stwierdziłabym że skądś znam ten ogród ale nie wiem skąd.. tak się zmienia i to na plus

I pamiętaj o Fidku...

Właśnie to Anka napisałam ze nie poznaje Ogrodowiska .....

Dzięki Aniu za miłe słowo.... wiadomo jsk to jet życie zaskakuje i zmienia nam plany co krok. Buxiol Fidek macha !
boguslawa_ma... 12:31, 26 sie 2018

Jolu mimo suszy ogród wygląda pięknie,a trawy obłędne
Te drzewka koło tarasu to miłorząd?
Anda 12:37, 26 sie 2018

Masz cudowny ogrod Bardzo mi sie podoba, mimo prostych linii
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
leon60 15:11, 26 sie 2018

Joluś cudnie, wszystko idealne równiutkie wypacykowane
Urszulla 15:27, 26 sie 2018

lojalna_ napisał(a)
HaniU hihi ubawilam się . Co do perfekcji to mój kochany grzeczny pies jak mam gości to zawsze ale ma cofke albo sraczke i bez oporów robi to na środku trawnika hihi brak słów masz rację ♥♥♥♥

Aniu również Cię bardzo serdecznie pozdrawiam buxiaki w ten chłodny dzień.

Ewus co z ta niedziela musze doczytać co to za wycieczka ???

Jolu, jest tak idealnie że boję się wchodzić
Kasiolaaa 16:56, 26 sie 2018

przepiekny ogrod az decha zapiera czysto przejrzyscie mega
frezja 18:40, 26 sie 2018

lojalna_ napisał(a)

Bardzo podobają mi się te miejsca na posiadówki...oddzielone, zazielenione..och...ja tak nie potrafię.