Wiesz ja sie na notes rzuciałm a z jednego głupiego powodu mam apla iPada i nie mam programu worda nie moge zapisywac tylko na laptopie i na stacjonarnym mam folder o naziwie Toszka hihihi Toszkowa kieszonak bo jej zapiski byly pierwsze . Jak mam pod reka tego iPla to cholerka wszystko w zeszyt musze ładowac ...nie lubie tego bo ja raczej komputerowa jestem ale ładny jest i tak go sobie lubie ogladac hihi notatki staram sie robic z duzymi odstepami zeby cos jeszcze w temacie sie zmiesciło i zaraz zabraknie miejsca
A ja sobie zrobiłam foldery z nazwami ogrodów na kompie. Tam wrzucam fotki, albo teksty i fotki z opisami w Wordzie. Lepszego na razie sposobu nie znalazłam. Najpierw wszystkie inspirki kładłam do jednego folderu, ale przy 180 fotce przestałam mieć kontrolę, co z czyjego ogrodu i kogo o co się pytać.
Zaglądam , a u Joli tyle stron do przeczytania. Pędzisz kobieto w tempie formuły I dołączam sie do o...chów na temat pięnych dekoracji tarasowych. I pytanie mam , bo wydaje mi się , ze czytałam u Ciebie na temat ratowania srebrnego świerka... Może pamiętasz czym go się traktujei kiedy. U mnie wstawiłam fotki chorych drzewek , ale bez odzewu, buuuu. Pozdrówka
Jolu szafirkom nic absolutnie nie będzie. Czosnki jednak mogą wymarznąć. Gdy zapowiedzą spore ochlodzenie (u Was na razie tak samo ciepło jak we Wrocławiu) to wtedy nasyp na nie grubo kory. Tak samo zrób z tulipanami jesli z powodu ciepłej pogody zaczną wychodzić w grudniu z ziemi. Dlatgeo najlepiej cebulowe sadzić pod koniec pazdziernika. Ale szafirki mają taka urodę, ze zawsze wypuszczają jesienia dlugie liście a potem i tak kwitną jak goopie