Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

eda 21:17, 25 lis 2014

Jolcia choć na łyczka do mnie
lojalna_ 21:26, 25 lis 2014

eda napisał(a)
Ja to mam specjalne pudełko robione ręką Zuzi przywiezione ze spotkania u Naszej s.p Jotki ach ... i trzymam tam wszystkie zapiski no i zeszyt z rabatami tak mnie wzięło

Wiesz ja sie na notes rzuciałm a z jednego głupiego powodu mam apla iPada i nie mam programu worda nie moge zapisywac tylko na laptopie i na stacjonarnym mam folder o naziwie Toszka hihihi Toszkowa kieszonak bo jej zapiski byly pierwsze . Jak mam pod reka tego iPla to cholerka wszystko w zeszyt musze ładowac ...nie lubie tego bo ja raczej komputerowa jestem ale ładny jest i tak go sobie lubie ogladac hihi notatki staram sie robic z duzymi odstepami zeby cos jeszcze w temacie sie zmiesciło i zaraz zabraknie miejsca

Od Zuzi przyjeła bym natychmiast hhihi
Iwk4 21:45, 25 lis 2014

A ja sobie zrobiłam foldery z nazwami ogrodów na kompie. Tam wrzucam fotki, albo teksty i fotki z opisami w Wordzie. Lepszego na razie sposobu nie znalazłam. Najpierw wszystkie inspirki kładłam do jednego folderu, ale przy 180 fotce przestałam mieć kontrolę, co z czyjego ogrodu i kogo o co się pytać.
lojalna_ 21:52, 25 lis 2014

Iwk4 napisał(a)
A ja sobie zrobiłam foldery z nazwami ogrodów na kompie. Tam wrzucam fotki, albo teksty i fotki z opisami w Wordzie. Lepszego na razie sposobu nie znalazłam. Najpierw wszystkie inspirki kładłam do jednego folderu, ale przy 180 fotce przestałam mieć kontrolę, co z czyjego ogrodu i kogo o co się pytać.

Ja z ogrodów mam tylko fotki ale powiem Ci ze teraz powoli juz rozrózniam która z czyjego ogrodu
muza 05:36, 26 lis 2014

Zaglądam , a u Joli tyle stron do przeczytania. Pędzisz kobieto w tempie formuły I dołączam sie do o...chów na temat pięnych dekoracji tarasowych. I pytanie mam , bo wydaje mi się , ze czytałam u Ciebie na temat ratowania srebrnego świerka... Może pamiętasz czym go się traktujei kiedy. U mnie wstawiłam fotki chorych drzewek , ale bez odzewu, buuuu. Pozdrówka
Madzenka 07:05, 26 lis 2014

Jolu szafirkom nic absolutnie nie będzie. Czosnki jednak mogą wymarznąć. Gdy zapowiedzą spore ochlodzenie (u Was na razie tak samo ciepło jak we Wrocławiu) to wtedy nasyp na nie grubo kory. Tak samo zrób z tulipanami jesli z powodu ciepłej pogody zaczną wychodzić w grudniu z ziemi. Dlatgeo najlepiej cebulowe sadzić pod koniec pazdziernika. Ale szafirki mają taka urodę, ze zawsze wypuszczają jesienia dlugie liście a potem i tak kwitną jak goopie

Notes mam tylko w ipadzie
Agania 09:48, 26 lis 2014

Jolu piękny masz taras...ach wzdycham jak widzę twoje latarenki, biele i popiele

Byłam u Ani, zobaczyć jej świerki, według mnie to nie ochojnik, a jak tam twoje świerkowe sprawy?

Nie wiedziałam, że czosnki mogą wymarznąć.

Pozdrawiam Jolu
lojalna_ 12:42, 26 lis 2014

muza napisał(a)
Zaglądam , a u Joli tyle stron do przeczytania. Pędzisz kobieto w tempie formuły I dołączam sie do o...chów na temat pięnych dekoracji tarasowych. I pytanie mam , bo wydaje mi się , ze czytałam u Ciebie na temat ratowania srebrnego świerka... Może pamiętasz czym go się traktujei kiedy. U mnie wstawiłam fotki chorych drzewek , ale bez odzewu, buuuu. Pozdrówka

Odpisałam u Ciebie Aniu co gorsza byłam wczoraj ale wcieło mi posta

Dzieki za miłe slówko
lojalna_ 12:44, 26 lis 2014

Marzena2007 napisał(a)
Jolu szafirkom nic absolutnie nie będzie. Czosnki jednak mogą wymarznąć. Gdy zapowiedzą spore ochlodzenie (u Was na razie tak samo ciepło jak we Wrocławiu) to wtedy nasyp na nie grubo kory. Tak samo zrób z tulipanami jesli z powodu ciepłej pogody zaczną wychodzić w grudniu z ziemi. Dlatgeo najlepiej cebulowe sadzić pod koniec pazdziernika. Ale szafirki mają taka urodę, ze zawsze wypuszczają jesienia dlugie liście a potem i tak kwitną jak goopie

Notes mam tylko w ipadzie

Marzenko szkoda tych czosnków by bylo ...sadziłam je póznym pazdziernikiem a nawet poczatek listopada i takie łobuzy

Tulipany narazie siedza cicho. Kory dosypie jak piszesz dzieki
lojalna_ 12:46, 26 lis 2014

Agania napisał(a)
Jolu piękny masz taras...ach wzdycham jak widzę twoje latarenki, biele i popiele

Byłam u Ani, zobaczyć jej świerki, według mnie to nie ochojnik, a jak tam twoje świerkowe sprawy?

Nie wiedziałam, że czosnki mogą wymarznąć.

Pozdrawiam Julu

Zawsze miło jak sie moje wypociny podobaja bo szło jak po gruzie hihihi

Moje dwa swierki które zostały nie sa w najlepszej formie.....coraz gorzej jest zobaczymy wiosna znowu oprysk robie....

Buziaczki