Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 08:21, 28 lis 2014

Ewa 777 fajna zabawa ja tez chce zycze Ci udanego wieczorku moi sasiedzi niemrawi na takie imprezki

Edna z tymi planami to jest tak zawsze najpierw szumnie a potem coraz bardzie kroimy i rezygnujemy z czesci hihihi z dzieciakami tez miło sie siedzi moze jakas kolezanka Cie odwiedzi co tez teskni za mezem

Iwka haha powrózyc zawsze mozna ale zadawaj sobie inne pytania .....te odpowidzi juz znasz No i najwazniejsze wychodzisz......

Ewka konewka jak jestem zła na mojego eMa to zawse po nazwisku do niego zwłaszcza jak gdzies o nim opowiadam hihihi wiec Ewcia niekoniecznie hahaha. Jak podczytywałam ogrodowisko zawsze mi sie podobało jak czytałam ...spaceruje po ogrodzie , wisze na płocie u mnie nadal wszystko widac pustynia juz tak jestem tym zmeczona ze ja za wysokim murem jestem a przez furtke i brame garazowa zawsze looknac mozna
beta 09:11, 28 lis 2014

z rewizytą wpadłam...widzę, że ogrodzenia na tapecie?...myślę że ja temat mam już za sobą, chociaż nigdy nic nie wiadomo...swoją drogą to ogrodzenie betonowodrewniane mega sliczne...przepięknie współgra z architekturą domu...przepraszam, ale nie wiem kto jest właścicielem dlatego tak ogólnie

p.s jeśli tego samego posta przeczytasz u Jazzy, nie myśl o mnie źle...pomyłka
lojalna_ 09:13, 28 lis 2014

beta napisał(a)
z rewizytą wpadłam...widzę, że ogrodzenia na tapecie?...myślę że ja temat mam już za sobą, chociaż nigdy nic nie wiadomo...swoją drogą to ogrodzenie betonowodrewniane mega sliczne...przepięknie współgra z architekturą domu...przepraszam, ale nie wiem kto jest właścicielem dlatego tak ogólnie

p.s jeśli tego samego posta przeczytasz u Jazzy, nie myśl o mnie źle...pomyłka

Haha dobre rozumiem Twoje dylemty tez ogromnie wysilam mózg i bładze gdy nie znam watku a cos fsjnego widze zaprasam czesciej to sie w labiryncie odnajdziesz

Ogrodzenie to propozycja jazzy obie szukamy rozwiazan
Ewa777 10:36, 28 lis 2014

Jolu, a planujesz już dekoracje świąteczne na drzwi i przed dom?
jazzy 10:48, 28 lis 2014

A może zamiast wianka http://pl.pinterest.com/pin/347762402447581941/
http://pl.pinterest.com/pin/138626494753724403/
lojalna_ 11:12, 28 lis 2014

Ewcia cały czas sie zastanawiam czy zostac tylko przy białym kolorze czy wprowadzic niebieski czy czerwony i tak rozmyslam bez efektów nie miałam czasu zeby pojechac cos kupic wiec nie mam za bardzo z czego zalatany czas ....

Jazzy inspracje z szyszka mam w swoich ulubionych w P w Lawendowy tez mi sie podobała ... Te szyszki sa cudne ale nie mam ich.

Widziałam w kinie taka dekorację .....troszke bym zmieniła ....ale chodzi mi o forme

lojalna_ 11:14, 28 lis 2014

siakowa 11:18, 28 lis 2014

No ja wlasnie nie robie wianków zawsze ( az w zeszłym roku ;P) wieszam zwiazane dużą czerowną wstążką zawiązana w kokarde dwie trzy zalezy od gestosci gałązku choinkowe i tyle. Ewentualnie jakies dwie male kulki białe i gwiazde doczepiam na tym.
lojalna_ 11:18, 28 lis 2014

Kupilam takie delikatne w Ikei ale nie mam doniczki wszystkie maja podwyzszone dno.
..
lojalna_ 11:19, 28 lis 2014

Ja i ten moj minimalizm a potem i tsk przyczepiam wiecej hihihi