Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

jazzy 20:04, 26 lis 2014

waldek727 napisał(a)
Ten.

Waldku, my nie ogród tu omawiamy, a ogrodzenie
Swoją drogą, przecież nie wszystkim musi sie to akurat rozwiązanie podobać. Omawiane ogrodzenie jest wg mnie:
1. Praktyczne
2. Nowoczesne
3. Nietuzinkowe
4. Bezobsługowe

Loosiuu 20:26, 26 lis 2014

Jazzy! Płot zarąbisty
beata_m 22:13, 26 lis 2014

Szalejecie dziewczyny. Płot rewelacja....fajnie, że macie takie spójne wizje. Jak przypominam sobie Wasze elewacje, plany ogródkowe (ogródki) a teraz ogrodzenie ... wszystko z jednej bajki. Podziwiam za konsekwencje i wyczucie. Pozdrawiam Was ciepło.
Toszka 23:03, 26 lis 2014

https://www.ogrodowisko.pl/watek/65-ciecie-hortensji

Na forum jest wszystko - trzeba szukać
Napia 23:34, 26 lis 2014

Normalnie nie wyrabiam się
Pozdrowienia zostawiam i zmykam
Ogodzenie Jazzy bardzo nowoczesne i eleganckie
gardney 23:35, 26 lis 2014

Jolu wpadam do Ciebie a tu takie świetne inspiracje pomysły na ogrodzenie wspaniałe
muszę przeszperać dokładniej twój wątek pozdrawiam!
waldek727 08:13, 27 lis 2014

jazzy napisał(a)

Waldku, my nie ogród tu omawiamy, a ogrodzenie
Swoją drogą, przecież nie wszystkim musi sie to akurat rozwiązanie podobać. Omawiane ogrodzenie jest wg mnie:
1. Praktyczne
2. Nowoczesne
3. Nietuzinkowe
4. Bezobsługowe

Marto.
Chciałem poznać Waszą opinię w tym Twoją, właśnie odnoszącą się do tego typu architektury. Lite elementy betonowe są bardzo rzadko spotykane w rozwiązaniach architektonicznych jeżeli chodzi o zastosowanie ich w ogrodach przydomowych. Masz własne wysublimowane spojrzenie na ogród i wiem w którym kierunku podążasz, ponieważ dziedzina tworzenia ogrodów nie jest mi obca. Zapewne zauważyłaś, że nie zadałem banalnego pytania komu takie rozwiązanie się podoba a komu nie, ponieważ tak samo jak Filipa stwierdzenie, że płot jest zarąbisty nic by mi to nie mówiło.
Fakt zamieszczenia przez Ciebie w punktach Twojego racjonalnego odbioru przedstawionej architektury daje mi odpowiedź na zadane pytanie.
zawitka 09:07, 27 lis 2014

Jola ----- ja wczoraj też rzuciłam się z lleekka na winko, bo sadziłam jeszcze szmaragdy po 8 zł i mam ból głowy czy nie zmarzną Dzięki za zaproszenie
lojalna_ 09:12, 27 lis 2014

zawitka napisał(a)
Jola ----- ja wczoraj też rzuciłam się z lleekka na winko, bo sadziłam jeszcze szmaragdy po 8 zł i mam ból głowy czy nie zmarzną Dzięki za zaproszenie

Zawitka niezle fajna cena trzymam za nie ale w okolicach Warszawy to minus dopiero bedzie ... Niestety ostry

Nalewka super oddesac sie było wczoraj trudno a u mnie rozmowy sie toczyły hihi a potem wszyscy marudza ze czytac trzeba czytanie rozwija

Duzo tych szmaragdów kupiłas .?
lojalna_ 09:19, 27 lis 2014

Toszka napisał(a)
https://www.ogrodowisko.pl/watek/65-ciecie-hortensji

Na forum jest wszystko - trzeba szukać

Toszka ja juz czytałam ten watek i sporo artykulów podczas gadania o kawie donicach i ogrodzeniu chciałam poznac opinie innych i czasami rzucone informacje podczas takich rozmów moga okazac sie cenne. Nigdy tego nie robiłam wiec pogadac o tym chciałam teoria ....ale juz widze te drzace rece jak te patyki bede ciac