Waldku, my nie ogród tu omawiamy, a ogrodzenie
Swoją drogą, przecież nie wszystkim musi sie to akurat rozwiązanie podobać. Omawiane ogrodzenie jest wg mnie:
1. Praktyczne
2. Nowoczesne
3. Nietuzinkowe
4. Bezobsługowe
Szalejecie dziewczyny. Płot rewelacja....fajnie, że macie takie spójne wizje. Jak przypominam sobie Wasze elewacje, plany ogródkowe (ogródki) a teraz ogrodzenie ... wszystko z jednej bajki. Podziwiam za konsekwencje i wyczucie. Pozdrawiam Was ciepło.
Marto.
Chciałem poznać Waszą opinię w tym Twoją, właśnie odnoszącą się do tego typu architektury. Lite elementy betonowe są bardzo rzadko spotykane w rozwiązaniach architektonicznych jeżeli chodzi o zastosowanie ich w ogrodach przydomowych. Masz własne wysublimowane spojrzenie na ogród i wiem w którym kierunku podążasz, ponieważ dziedzina tworzenia ogrodów nie jest mi obca. Zapewne zauważyłaś, że nie zadałem banalnego pytania komu takie rozwiązanie się podoba a komu nie, ponieważ tak samo jak Filipa stwierdzenie, że płot jest zarąbisty nic by mi to nie mówiło.
Fakt zamieszczenia przez Ciebie w punktach Twojego racjonalnego odbioru przedstawionej architektury daje mi odpowiedź na zadane pytanie.
Toszka ja juz czytałam ten watek i sporo artykulów podczas gadania o kawie donicach i ogrodzeniu chciałam poznac opinie innych i czasami rzucone informacje podczas takich rozmów moga okazac sie cenne. Nigdy tego nie robiłam wiec pogadac o tym chciałam teoria ....ale juz widze te drzace rece jak te patyki bede ciac