Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 09:28, 23 sty 2015

Wczoraj Sebek wkleił ten watek i tutaj to ja sie dopiero ubawiłam

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2503-ogrodowisko-przemowilo-czyli-nasze-powiedzonka

Ja tak szczerze mysle ze te pierwsze lata ogrodowiskowe były takie bardziej kameralne i jeszcze bardziej wrecz rodzinne
agata19762 09:39, 23 sty 2015

Jola to zależy...
ja na forum jestem codziennie czasem kilka razy dziennie to już nałóg !!!
zaglądam tylko do wybranych osób, piszę też rzadko i tak już ponad dwa lata
siakowa 10:04, 23 sty 2015

Joluś rozchodniki maja to do siebie że są sztywne i może psu się niewygodnie po tym biega a propo calego ogrodu to pewnie i tak bedziesz mieć conajmniej dwurzędowa rabate naokoło czyli cos przed tujami cos przed świerkami?
lojalna_ 11:17, 23 sty 2015

agata19762 napisał(a)
Jola to zależy...
ja na forum jestem codziennie czasem kilka razy dziennie to już nałóg !!!
zaglądam tylko do wybranych osób, piszę też rzadko i tak już ponad dwa lata

Wszyscy my nałogowcy ......a czasu mało ...trudno nadrobic i poczytac ...a szkoda....wszedzie tyle informacji ......dla mnie to nie do ogarniecia ...miałam na mysli fakt ze jak ludzi jest mniej łatwiej o kontakt Agatko w takim razie kochana tym bardziej mi miło ze do mnie zagladasz
lojalna_ 11:24, 23 sty 2015

siakowa napisał(a)
Joluś rozchodniki maja to do siebie że są sztywne i może psu się niewygodnie po tym biega a propo calego ogrodu to pewnie i tak bedziesz mieć conajmniej dwurzędowa rabate naokoło czyli cos przed tujami cos przed świerkami?

Tak jasne ze bedzie wartwowo ale zanim to pdrosnie to to ten zboj to przekopie ej chyba zbyt tragicznie mysle ...niech juz to słonce zaswieci wtedy człek weselszy sie robi .

Tego sie nie spodziewałam ze jeszcze pod psa nasady bede robic....Fido ma 1 szaleniec z niego sie robi a ja gupia myslałam ze jsk po pólrocznym szkoleniu mam psa to on idealny bedzie .....a to przeciez siła natury ....
beta 12:12, 23 sty 2015

o jak dobrze, że tu zajrzałam...mam ten sam problem z psem...próbowaliśmy go wyprowadzać...i musze powiedzieć, ze wyprowadzanie i zwracanie uwagi przynosiło rezultaty....ale przez zimę zaniedbaliśmy sprawę i niestety na skutki nie trzeba było dużo czekać....dwie tuje całkowicie zniszczone...kupię paliki tak jak radzi Zbyszek i ogrodzę...

pozdr
lojalna_ 13:16, 23 sty 2015

beta napisał(a)
o jak dobrze, że tu zajrzałam...mam ten sam problem z psem...próbowaliśmy go wyprowadzać...i musze powiedzieć, ze wyprowadzanie i zwracanie uwagi przynosiło rezultaty....ale przez zimę zaniedbaliśmy sprawę i niestety na skutki nie trzeba było dużo czekać....dwie tuje całkowicie zniszczone...kupię paliki tak jak radzi Zbyszek i ogrodzę...

pozdr

U Ciebie ostatnio czytałam własnie o podsikaczu kilka dni temu sladu na moich tujach nie było a tu zong ...ja go nie złapałam na rym co gorsza ale efekt jest taki ...nie sadze zeby to od czegos innego było.....chyba ze.....ocencie sami
lojalna_ 13:17, 23 sty 2015

Maria667 13:37, 23 sty 2015

Czy takie preparaty odstraszające naprawdę działają? I jak długo? Kto ma psa, ten pewnie ma i ten problem.
beta 13:47, 23 sty 2015

tak...to niestety piesek

obskub co się da...ew. możesz spróbować polewać wodą, żeby trochę ten mocz spłukać- to działa pod warunkiem że świeżo obsikane ....z doświadczenia niestety wiem, ze takie tuje już się nie zregenerują...ale może się uda...próbuj...i ogranicz mu dostęp do nich tak jak radził Zbyszek....