Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 10:07, 12 lut 2015

Iwk4 napisał(a)
Jolu, czytam i tak sobie myślę, że te hasła trzeba jednak co jakiś czas zmieniać. Niedawno miałam szkolenie i prowadzący powiedział, jak robić, by hasło zmieniać i nie zapominać mimo zmian. Pisać tu nie będę z wiadomych powodów, ale trzeba pilnować, by hasło było bezpieczne.

Młodzież uczy się wzajemnie pilnowania swoich haseł i wylogowywania się. Kiedyś na koncie młodego na Fb pojawiło się jego stwierdzenie, po którym szczęka mi opadła i zaczęłam się martwić dość poważnie. Potem się okazało, ze to był tzw. karniak, bo zostawił kompa i się nie wylogował, jak do łazienki poszedł, a koledzy byli w pokoju.

Iwonko ja grzeczna i dosc z dobra pamiecia kobita jestem zalecenia niestety wszystkie stosowałam i tym bardziej przeraził mnie fakt.......ze kazdemu mozna .....nawet mnie .......

A ja sie nigdzie poza swoim sprzetem mobilnym nie loguje net mam swój i takie tam wszelkie zabezpieczenia wiec ...niestety ........

Buziaczki
lojalna_ 10:10, 12 lut 2015

Madzenka napisał(a)
Qurcze Ci wstrętni hakerzy ... Najpierw trenują włamy na Fb a potem na koncie w banku....
Ja z powodu rózńych haseł wszędzie mam głowę wielką jak garnek ...
Zmiana avatarka rozważna,....

Łeby mamy coraz wieksze bo i uczyc sie trzeba coraz wiecej hihihi

Marzenko zapukam dzis do Ciebie w sprawie namiarów na graby ktore zakupiłas i odchowałas tak sumiennie jak jeszcze adres pamietasz a jesli nie pamietasz czym sie kierowac przy zakupie i jakie te patyczki duze kupiłas ?
lojalna_ 10:11, 12 lut 2015

agnieszka_podpora napisał(a)
Do mjego M na FB chciał się ktoś (próbował ) włamać z drugiego końca Polski tylko FB automatycznie zablokował i go powiadomił,przykre sprawy się dzieją...

No mnie dwa miesiace temu na meila przyszła wiadomosc ze ktos prbował złe hasło wpisac i zaraz je zmieniłam ....ale nie pomogło.....
lojalna_ 10:12, 12 lut 2015

Mysza napisał(a)

My też cmokamy

Ty się nie smuć i foty z zakupów giełdowych wstawiaj

Zakupy bardzo szybkie przed praca ale fajne ciesze sie storczyk , cztery ciemierniki i fajny koszyczek
lojalna_ 10:14, 12 lut 2015

ela_z napisał(a)

2 lata temu miałam włam na poczte yahoo. Wysyłali jakieś łańcuszki z mojwgo konta:-\ Pozmieniałam hasła na takie z polskimi literami i na razie jest spokoj. Wiem co czujesz, jeszcze jakis czas po tym czułam sie nieswojo

I spokoju Ci zycze zrobie sobie przerwe na fb i moze kiedys mi minie wiecej czasu bede miała na O hihihihi

Ale uczucie fest niemiłe
lojalna_ 10:18, 12 lut 2015

bartek_luberda napisał(a)
W sobotę miałam włamanie do sklepu a w poniedziałek zus się mnie czepił że nie mam składki zapłaconej za lipiec i tak cały czas coś W ciągu roku 3 stłuczki itd

Łoj juz limit wyczerpany na dwa lata teraz bedzie lepiej same zyski i zero kontroli

Ja odpukac od czasu jak kobitka nagle staneła na środku drogi i i wstecznym we mnie walneła dwa lata temu, tak przez dlugi czas nawet wstecz spokój ...odpukac

Myslimy pozytywnie, nie spieszymy sie usmiechamy nie jezdzimy szybko a kontrole traktujemy jak najlepszych gisci haha a wszystko bedzie dobrze
bdan 10:28, 12 lut 2015

Jola czytam na bieżąco. Taki już te świat, tylko jak się przed tym wszystkim zabezpieczać ?
lojalna_ 10:33, 12 lut 2015

Odpowiedz jest jedna ....zabezpieczac sie trzeba ...tylko niestety nigdy gwaracji nie ma .....
Ewa777 10:40, 12 lut 2015

Jolu, co u Ciebie słychać w Tłusty czwartek?
Czekam na zdjęcia zakupów
jazzy 10:41, 12 lut 2015

Czyli na zdjęcia... pączków