Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

eda 20:43, 11 lut 2015

tak tak paskudny ten świat właściwie ludzie
uściskuję serdecznie Jolcia ...
lojalna_ 20:45, 11 lut 2015

beata_m napisał(a)
no piękny! no szkoda tylko, że dzień popsuty grrrrrrrrrrrr

Czekam na Twój nowy awatarek bose stopki na soczystej trawce i + 25
lojalna_ 20:47, 11 lut 2015

eda napisał(a)
tak tak paskudny ten świat właściwie ludzie
uściskuję serdecznie Jolcia ...

Edka jutro jade na giełde ...i odreaguje wszystko ...ciemierników szukała bede w sporej ilosci juz sie ciesze buziaczki
bartek_luberda 20:59, 11 lut 2015

W sobotę miałam włamanie do sklepu a w poniedziałek zus się mnie czepił że nie mam składki zapłaconej za lipiec i tak cały czas coś W ciągu roku 3 stłuczki itd
Kacha123 21:24, 11 lut 2015

lojalna_ napisał(a)

Edka jutro jade na giełde ...i odreaguje wszystko ...ciemierników szukała bede w sporej ilosci juz sie ciesze buziaczki

Życzę Ci udanych zakupów na pocieszenie!
ela_z 21:30, 11 lut 2015

lojalna_ napisał(a)

Tyle co przyjechałam to mam afere ...ktos mi wlazł na fb i zmienił wpis danych osobowych konkretnie imienia . Straszne uczucie...... A gdy chciałam to zmienic ten napis ....zmieniłas dane do 60 dni temu i nie mozesz ponownie tego zrobic.....skasowałam konto ......czuje sie jakbym mnie ktos okradł .......

2 lata temu miałam włam na poczte yahoo. Wysyłali jakieś łańcuszki z mojwgo konta:-\ Pozmieniałam hasła na takie z polskimi literami i na razie jest spokoj. Wiem co czujesz, jeszcze jakis czas po tym czułam sie nieswojo
Mysza 21:41, 11 lut 2015

lojalna_ napisał(a)
Buziaki mocne

My też cmokamy

Ty się nie smuć i foty z zakupów giełdowych wstawiaj
wiewiora 22:41, 11 lut 2015

Do mjego M na FB chciał się ktoś (próbował ) włamać z drugiego końca Polski tylko FB automatycznie zablokował i go powiadomił,przykre sprawy się dzieją...
Madzenka 22:47, 11 lut 2015

Qurcze Ci wstrętni hakerzy ... Najpierw trenują włamy na Fb a potem na koncie w banku....
Ja z powodu rózńych haseł wszędzie mam głowę wielką jak garnek ...
Zmiana avatarka rozważna,....
Iwk4 23:15, 11 lut 2015

Jolu, czytam i tak sobie myślę, że te hasła trzeba jednak co jakiś czas zmieniać. Niedawno miałam szkolenie i prowadzący powiedział, jak robić, by hasło zmieniać i nie zapominać mimo zmian. Pisać tu nie będę z wiadomych powodów, ale trzeba pilnować, by hasło było bezpieczne.

Młodzież uczy się wzajemnie pilnowania swoich haseł i wylogowywania się. Kiedyś na koncie młodego na Fb pojawiło się jego stwierdzenie, po którym szczęka mi opadła i zaczęłam się martwić dość poważnie. Potem się okazało, ze to był tzw. karniak, bo zostawił kompa i się nie wylogował, jak do łazienki poszedł, a koledzy byli w pokoju.