Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

jazzy 10:20, 18 wrz 2014

lojalna_ napisał(a)
Przywiezli mi własnie kostke i płyty tarasowe jeden panów mówi a te płyty to leza na lewej stronie bo z tej strony tylko taki beton prawda?
Hm nie leza na lewej .....

Faktycznie wygladaja bardzo betonowo .... Ale nie wszystkim w koncu dogodzisz jesusiu a co bedzie jak tesciowa przyjedzie to powie ze to zApewne tymczasowe buziaczki i poranna kawa a potem lece

Poka
A te tuje, choiny i serby to może jakoś symetrycznie rozmieśc, żeby nie było bałaganu
lojalna_ 10:37, 18 wrz 2014

Tess napisał(a)

Jolu, nie chcę siać paniki, ale niepokoi mnie kolor tych buksików i suche liście.
Ale może niech inni mądrzejsi się wypowiedzą. Daj może dla pewności te fotki do wątku choroby bukszpanów.

Bardzo dokładnie je obejrzałam one sa przesuszone korzenie na wierzchu juz je podłałam i zasdziłam szybko i troszke lepiej . Maja listki do samego dołu nie sypia sie ale zasafdziłam je osobno bede obserwowac bo faktycznie strasznie jessienie wygladaja jak na bukszpany
lojalna_ 10:41, 18 wrz 2014

jazzy napisał(a)

Poka
A te tuje, choiny i serby to może jakoś symetrycznie rozmieśc, żeby nie było bałaganu

Symetrucznie hm to ja nie lubie takich symetrii ja tak bardziej plamami wole . Od lewej stoi ogromny swierk wiec nigdy nie uzyskam symetrii. Ale powiem Ci szczerze ze mam doła i sama zaczynam watpic w to co chce
lojalna_ 10:43, 18 wrz 2014

Sebek napisał(a)
Beton dobrze zastosowany wygląda czasem o wiele lepiej niż marmur czy inny kamień

Czytam drogi raz i nadal nie rozumiem- w zywoplocie chcesz jednego serba? Posadz co najmniej 3 lub 5, bo tak dziwnie to będzie wyglądać...

Chciałam trzy ale chyba sie nie zmieszcza . Musze to narysowac o jesuu to dopiero bedzie cyrk.
kosolka 10:43, 18 wrz 2014

lojalna_ napisał(a)

Symetrucznie hm to ja nie lubie takich symetrii ja tak bardziej plamami wole . Od lewej stoi ogromny swierk wiec nigdy nie uzyskam symetrii. Ale powiem Ci szczerze ze mam doła i sama zaczynam watpic w to co chce

Jolka, tylko spokojnie Choć znam ten ból, jak coś wymyslisz, a potem wątpliwości... A narysuj jak je chcesz posadzić, to Ci dziewuchy podpowiedzą na pewno i wybierzesz najlepsze rozwiązanie. Czy rysowałas? A ja przegapiłam?
kosolka 10:43, 18 wrz 2014

A patrz, równo napisałyśmy o tym rysowaniu. No to dawaj!
lojalna_ 10:49, 18 wrz 2014

lojalna_ 10:50, 18 wrz 2014

Kostka terasowa po lewej . Nie mam czasu bo w szpilkach juz jestem i utone jak wróce to powiem o co mi chodzi .... Prosze o sugestie wszystkie mile widziane zwlaszcza krytyczne.
lojalna_ 10:52, 18 wrz 2014

Chciałam choiny potem trzy swierki choiny tuje i choiny myslicze za zabardzo wymieszane?
kosolka 10:57, 18 wrz 2014

Ja nie uważam ze za bardzo. Ale ja się nie znam jeszcze Więc poczekajmy.