Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Mirella 14:30, 26 mar 2015

I ja chcę oczęta nacieszyć
Jola.....wracaj.
lojalna_ 14:33, 26 mar 2015

Leje miski moje kochane mieliscie zapewne tak nie raz, ze nagle czasu brak......i człek az zeby zaciska z bezsilnosci ......

Krokusów mam 30 ale takie jakies male sa ....dlaczego? Bo kwitna pierwszy rok hm? Ziemia tsm jest bardzo dobra ale moze sloneczka mało miały.....

I jeszcze tak mnie dzisiaj głowa boli ze wybuchnie, oby mi sie jskie migreny nie przypałetały.....ale ja nie z arystokracji przeciez

Szukam wykonanwcy na podmurówke, szukam najlepszej oferty na przesła i brame aluminiowa, ziemi w dobrej cenie, dokupic musze palisade- kamyczki tez mi potrzebne, chlopaki kopia pod nastepna donice zeby wylewke zrobic, szukam rozwiazan na sciane z wodna nie zawysoka - raczkujemy w temacie ...... Przygotowania pod wylewke som.

Co ja tam jeszcze szukam ....tabletek przeciwbólowych A i kulek na pniu bo jak Danusia narysowała tak trza wykonac. I jeszcze w robocie sajgon, mlody jedzie na koncert, ema nie ma......pojechał na dwa dni uuuuuu

Buziolki lece do Was bo u mnie nudy
Majena 15:02, 26 mar 2015

ale superr planyczekam na reaizacje i fotkimacham w pochmurny dzień
Ewa777 15:39, 26 mar 2015

Ta głowa to może od tego szukania boli. Za dużo masz na niej. Musisz robić sobie przerwy rekreacyjne Pobiegnij z psem na spacer

Za dużo na siebie wzięłaś, małymi kroczkami i do przodu
Malgosik 15:49, 26 mar 2015

No to masz zawrót głowy z tymi robotami.
Agatek 16:15, 26 mar 2015

Ooo tak głowa za dużo na siebie wzięła :-*
Ale dzisiaj chyba takie ciśnienie do kitu , sporo osób narzeka na ból głowy
lojalna_ 16:32, 26 mar 2015

Mirelko, Karolu, Mi , Marzenko Majena Malgosiu Ewciu Agatko

Bedzie lepiej, rzesko sie zrobiło ale deszczu mogło byc wiecej niezłe ozdoby swiateczne juz widac u niektórych u lalala
Kacha123 16:42, 26 mar 2015

Jolcia, jak Ty to ogarniasz, tyle do załatwienia na raz, nie dziwię się, że Cię głowa boli. U mnie miały dzisiaj ruszyć roboty przed domem, a fachowców nie ma...
ewakatowice 17:14, 26 mar 2015

Jolcia, bolącej Glowy współczuję…

A plany masz pikne. Jak już znajdziesz wykonawcę to możesz od razu mu powiedzieć, że masz klienta na drugą ściankę

Buziaczki zostawiam
lojalna_ 17:46, 26 mar 2015

ewakatowice napisał(a)
Jolcia, bolącej Glowy współczuję…

A plany masz pikne. Jak już znajdziesz wykonawcę to możesz od razu mu powiedzieć, że masz klienta na drugą ściankę

Buziaczki zostawiam

Scianke napewno bedzie robił moj eM a ze on czasowy nie jest to poczekam sporo ....teraz sie doucza jak to ogarnac , wylewke zrobił przed wyjazdem ....zobaczymy jak to sie skonczy . Rozgardiasz w zyciu i w ogrodzie .

Jeszcze rabata przed domem cała do zmiany ( Danusiowa ) , strona od sasiada waska- do zmiany trzeba tam kolejna donice zrobic bo mi zalało wszystko pływało ....od niego zawsze woda pojdzie a moje drenaze nie odbiora tyle wiec zas grzebanie......czuje niechec i znuzenie .......slonca mi trzeba

Choiny kanadyjskie do wykopania , beda swierki ....Fidek je traktuje strasznie jak biega .......wiec swierki solidniejsze przetrzymaja . Chciałabym juz ten płot bo jeszcze zaczynaja dalej przy nas domy budowac i jak zaczna jespzdzic to ten kurz ...... Spieszyc sie musimy a jak zawsze nikt sie nie spieszy

Buziaczki