Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Malgosik 11:15, 01 kwi 2015

tutaj Kasiek ma Amanogawę
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2649-kasiek-na-bawarskich-sciezkach?page=642
lojalna_ 11:24, 01 kwi 2015

Malgosiu ciagle buszuje ale nie ma tego za duzo zawsze sie bardziej przyda ktos kto doswiadczenie z tym drzewkiem juz tam lece
anabuko1 11:32, 01 kwi 2015

Moje szafirki też jeszcze , nie kwitną
ale widoczek piękny
Nallar 12:03, 01 kwi 2015

Wiem ze wolałabyś pół tysiączka w gotówce, ale tego dać Ci nie mogę. Z gratkami spóźnionymi przesyłam kwiatuszka.
lojalna_ 12:14, 01 kwi 2015

Ewciu od Ciebie kwiatuszek cenniejszy niz wszystkie pieniadze
Agatek 12:25, 01 kwi 2015

lojalna_ napisał(a)
Dalej wieje Agatko u Ciebie tez taka pogoda?

Rano wiało, teraz się uspokoiło, troszkę
a gdzie Ty ta śliwę planujesz?
kachat 12:35, 01 kwi 2015

Jolu, wpadłam do ciebie, wyczytałam na pierwszej stronie, że świerki na rzeź idą, ale tak czytam i czytam i wciąż nie wiem, jaki los w końcu drzewka spotkał... Ponad 500-set stron nie dam rady przebrnąć, choć starałam się dzielnie - są świerczki, udało się chorobę opanować, czy jednak pod topór poszły..?

A tak w ogóle, to psiak cudny, do schrupania na raz

I gdzie ta lawenda z tytułu..? Czy to cała ta biedna przez psiaki stratowana, czy może jakieś poletko gdzieś zasadziłaś..? U mnie są tylko 3 lawendy, kupiłam jako chciejstwo bo teoretycznie nie powinny u mnie pierwszej zimy przetrwać, ale tak rosną już prawie 3 lata i jakoś im chyba dobrze Lawendowe pole mi się marzy, ale słońca za mało u mnie..
leon60 12:42, 01 kwi 2015

Gratki na pół tysiączka
lojalna_ 14:26, 01 kwi 2015

Agatek napisał(a)

Rano wiało, teraz się uspokoiło, troszkę
a gdzie Ty ta śliwę planujesz?

Agako z tyłu domu mam waski pas okolo 2m , . Widok z kuchnu mam na mur i bajzel sasiada ...chciałam sobie poptrzec jak gotuje na cos kwitnacego . Obawiam sie tylko, ze ta sliwa troche sie rozchodzi i ze jak na moje warunki za bardzo sie rozrosnie. Widziałam takie na pniu moze te trzymaja sztywniej fason kolumnowy.
lojalna_ 14:29, 01 kwi 2015

kachat napisał(a)
Jolu, wpadłam do ciebie, wyczytałam na pierwszej stronie, że świerki na rzeź idą, ale tak czytam i czytam i wciąż nie wiem, jaki los w końcu drzewka spotkał... Ponad 500-set stron nie dam rady przebrnąć, choć starałam się dzielnie - są świerczki, udało się chorobę opanować, czy jednak pod topór poszły..?

A tak w ogóle, to psiak cudny, do schrupania na raz

I gdzie ta lawenda z tytułu..? Czy to cała ta biedna przez psiaki stratowana, czy może jakieś poletko gdzieś zasadziłaś..? U mnie są tylko 3 lawendy, kupiłam jako chciejstwo bo teoretycznie nie powinny u mnie pierwszej zimy przetrwać, ale tak rosną już prawie 3 lata i jakoś im chyba dobrze Lawendowe pole mi się marzy, ale słońca za mało u mnie..

Kasiu odpisałam u Ciebie a lawendowy zawrót glowy to nie nazwa ogrodu z duza iloscia lawendy tylko katastrofa która dwa psy zrobiły w ogrodzie rozszarpujac moja lawende i tarzajac sie w niej z luboscia hihihi lawenda bedzie pozdrawiam