Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

anabuko1 07:26, 30 cze 2015

W trawach to ja się nie lubuję.ale każdy tworzy taki ogród jaki lubi, w jakim czuje się dobrze, prawda?
Ale nie powiem,że Twój mi się nie podoba.Podoba się i ogród i zastawienia donicowe.
Pięknie to wszystko wygląda. Suuper!!
lojalna_ 07:33, 30 cze 2015

anabuko1 napisał(a)
W trawach to ja się nie lubuję.ale każdy tworzy taki ogród jaki lubi, w jakim czuje się dobrze, prawda?
Ale nie powiem,że Twój mi się nie podoba.Podoba się i ogród i zastawienia donicowe.
Pięknie to wszystko wygląda. Suuper!!

Wlasnie czytam u Dorotki jak piszesz ze ciagle czasu Ci brak ja tez sie ostatnio czuje jakby zycie bieglo a ja go donicic .....mam problem

Moj ogrod to dopiero podstawa i poczatek jestem pewna ze jeszcze cos zakwitnie a trawki uwielbiam no i sie beda wszedzie przewalaly milo ze wpadlas
Kacha123 07:33, 30 cze 2015

Jolcia, wszystko masz zrobione z taką konsekwencją, że na maty nikt nie zwróci uwagi
lojalna_ 07:35, 30 cze 2015

Kacha123 napisał(a)
Jolcia, wszystko masz zrobione z taką konsekwencją, że na maty nikt nie zwróci uwagi

Kasiu widze ze wyczułas mnie ....mam z nia lekki problem hihihihi
Kacha123 07:38, 30 cze 2015

Taki problem, to nie problem. Nie myśl o matach, ciesz się tym, co piękne u Ciebie
lojalna_ 07:41, 30 cze 2015

Kasik napisał(a)
Śliczny ogród powstaje. dopracowany, przemyślany. Tylko sie zachwycać- co własnie robię. To jest fenomen tego forum- powstają ogrody jak z profesjonalnych projektów, I pomimo, że wiele charakterów, to każdy zachwyca.

Co jest jeszcze fascynujące- pomimo, że ja zupełnie inaczej swój prowadzę, to takie czytelne, uporządowane jak u Ciebie też bardzo mi sie podobają.

Ślicznie Jolu

Dziekuje bardzo to miłe jak wiele osob mimo zupelnie innych upodoban docenia wzajemnie swoja prace ....bo tak naprawde ten ogrod to my nasza praca, upodobania, spedzone chwile i troche przedluzenie domu ))) Te sie ciesze ze tutaj trafiłam i odkrywalam dzieki Wam to co lubie i moge posiedziec w zieleni ....uwielbiam grzebac w ziemi , sadzic i gadac zWami ))) no i konstruktywnej krytyki tutaj nie brakuje

Buziaczki
lojalna_ 07:41, 30 cze 2015

Kacha123 napisał(a)
Taki problem, to nie problem. Nie myśl o matach, ciesz się tym, co piękne u Ciebie

Kasiu och ja ja to teraz dobrze znam ........ Wszystko sie przewartosciowalo ....
AgnieszkaW 08:14, 30 cze 2015

Jak tu pięknie
lindsay80 13:32, 30 cze 2015

wpadłam sprawdzić czy już jakaś relacja z dzisiejszego objazdu po szkółkach jest

Ja byłam rano na giełdzie w Tychach, z gołymi rękami nie wróciłam, ale tego co szukałam nie znalazłam.

Tess 13:40, 30 cze 2015

Fotki dojrzałam przepiękne.
Bardzo mi się podoba to, co tworzysz.