Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

gierczusia 13:53, 02 sie 2015

Lojalna napisała
Jaki ten swiat mały z przedszkola sie znacie gierczusie mam za rogiem i jeszczesmy sie nie trafiły ....

Jolcia a moze pora to zmienić ?? .. Mam teraz troszkę czasu.......
Ps. Zdjątka i ogród piękne
Kindzia 19:21, 04 sie 2015

Zachwycił mnie grujecznik...niedobrze Nie mam gdzie...

Macham
nawigatorka 19:52, 04 sie 2015

A moje grujeczniki takie bordowe.Twój cały zielony.podobno to od ilości wody zależy.masz jakieś obserwacje w tym temacie
agata19762 23:12, 04 sie 2015

Kobieto ale cudnyyyyyyyyyyyy ogród stworzyłaś !!!
szacunek
lojalna_ 07:09, 05 sie 2015

Agata 19762 dzieki Agatko narazie duzo traw i zielonego ale kazdego dnia widza ciagle braki i nowe zakupy w planach )))

Nawigatorka moj grujecznik ma sucho , podlewam obficie hortki ktore sa przd nim ale woda splywa w dol. Grujecznik stoi w trawach , miskantach nn i nie podlewam tej czesci....czy to cos wyjasnilo!?

Kaska hihi Ty nie masz miejsca eeeee nie uwierze ))))milo, ze wpadłas )

Gierczusiu jak tylko wroce w przyszłym tygodniu w srode to zaras Cie bede poszukiwac )))))))) nie wywiniesz sie
nawigatorka 07:17, 05 sie 2015

Moje grujeczniki tez niepodlewane. Może kolor wynika z tefo ze dopiero.posadzone w tym roku?
lojalna_ 07:23, 05 sie 2015

Mi hahhah bo nie bylas nie lecisz gdzies pomyrasie wakacyjnej co by na kawe wpasc?

Kacha 123hihi opalam sie durs ))))))) i nic nie robie wczoraj popadalo wreszcie nie trzeba bylo podlewac przyjezdzam wieczorem i godzina latania ze szlaufem i doniczkami czas pomyslec o kropelkowym ))))

Olaw aaaa prosze bardzo kawusia zawsze i jest wpadniesz jeszcze?

Bata_m ciesze sie , ze Cie sie podoba szału nie ma bo jeszcze tyle musi urosnac i tyle trzeba zasdzic ))))

Ren 133 ja ekspertem lawendowym nie jestem , ciełam pierwszy raz wzyciu , wycinajac pedy prawie pojedynczo bo lawendoa to 1/4 mojego ogrodu i balam sie ze to zepsuje. Zostawilam nowe kwitnace kwiecie i juz sie pieknie zagescila co do przesadzania nie mam pojecia , mam nadzieje, ze dziewczyny Ci pomoga ...jak najwieksza bryle wykop , w czasie bez upałow i sporo podlej to podpowiada mi intuicja

Sebciu no byly to wIełam a jak wzielam to pzreciez w garazu do jesieni nie bede trzymac hihihih )))

Dorota 123 och Dorotka a ilu ja rzeczy nie potrafie , ktore Ty robiesz!! Buziolki ))))

Lindsay 80 to rozplenice pod płotem i faktycznie sloneczko wymalowalo im paski )) ogrodzenie najwczesniej w pazdzierniku niestety ......

Miłeczko kochana jak zawsze ))))

Kacha 123 troche z czasem kiepsko co sie bede rozpisywac ....zajecie jest ogromne teraz z tata ..ale w ty, tygodniu jeszcze maly wyjazd tygodniowy wiec bardzo sie ciesze ))))
lojalna_ 07:24, 05 sie 2015

nawigatorka napisał(a)
Moje grujeczniki tez niepodlewane. Może kolor wynika z tefo ze dopiero.posadzone w tym roku?

Hm moze kolorek z jakosci ziemi , naslonecznienia .....

U mnie duzo torfu i przekompostowanej w tym miejscu ..cien do 12 a potem patelnia ....i no moj nowy jest to fakt !
lojalna_ 07:26, 05 sie 2015

Madzenka napisał(a)
CIeszę się, ze platany przeżyły.

Ogród przepiękny!

Marzenko platany maja sie coraz lepiej, chociaz jeden mnie martwi ....ale najwazniejsze ze Twoja diagnoza była celna ! Tys juz jest kobitko ekspert we wszelakim temacie ))))) ale przeciez to nie z racji wieku tylko doswiadczenia hihihi buziolki ?))
nawigatorka 07:55, 05 sie 2015

lojalna_ napisał(a)

Hm moze kolorek z jakosci ziemi , naslonecznienia .....

U mnie duzo torfu i przekompostowanej w tym miejscu ..cien do 12 a potem patelnia ....i no moj nowy jest to fakt !

Hihi pisałam.ze moje nowo posadzone moje tez na patelni