Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 14:43, 17 wrz 2015

Sebek napisał(a)
Jak znajdziesz szczękę w rabacie... to daj znać

Jak chcesz u mnie czegos szukac to osobiscie zaproszenie aktualne tylko musze czasowo sie ogarnac a wrzesniowe muzycznoszkolne potrzeby syna juz nawet mnie przerastaja ))
lojalna_ 14:44, 17 wrz 2015

polinka napisał(a)

Kosteczki! Kocham

Ja zaczelam milosc jest swieza na tyle ze jeszcze masz fest trsudnosci z cieciem )))
lojalna_ 14:44, 17 wrz 2015

Efffa napisał(a)

Troche dawno

Zas stromna ))nie bedziemy sie licytowac smutno wygrac )))
lojalna_ 14:47, 17 wrz 2015

Kacha123 napisał(a)
Bosko! Zapatrzyłam się, rozmarzyłam i dalej marzę, a obiad się sam nie zrobi No ślicznie masz! Rób ten płot, bo Maję trza do Ciebie przysłać!

Co mi tam po Mai wole jak Wy przyjezdzacie u niej wiecznie wszystko przekrecona i nie pokazane co najlepsze za duzo ryzyko )))))
lojalna_ 14:48, 17 wrz 2015

Efffa napisał(a)
Ja tak samo o Mai pomyslałam.

Sie tak nie rozkrecaj ))))
lojalna_ 14:49, 17 wrz 2015

07_Rene napisał(a)
Patrzę co tu taki ruch u Ciebie, a Ty zawrót głowy nam zafundowałaś Bardzo eleganckie masz rabaty. Perfecto Kosteczki bardzo mi sie podobają

Co do kosteczek to sie ciesze bardzo, bo cykora mam z ich cieciem jescze nie zlapalam klimatu ....kuleczki sa latwiejsze
kreska 14:59, 17 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)

Co do kosteczek to sie ciesze bardzo, bo cykora mam z ich cieciem jescze nie zlapalam klimatu ....kuleczki sa latwiejsze

Ja nad kuleczkami latam jak głupia i oglądam z kilku stron, i wraz nie idealne... a kwadraciki to ciach karton z góry , potem jakiś sznurek z boku..śmieje się,
nie mam kosteczek do cięcia to nie wiem, jak by ta robota szła.
Ewa777 15:00, 17 wrz 2015

86 wpisów z dzisiejszego dnia - wszystkie przeczytałam zdjęcia z cudownego ogrodu obejrzałam O uwiądzie notatkę sporządziłam mam tylko pytanie, czy tą miksturą podlewa się roślinę, czy polewa się całą roślinę?
lojalna_ 15:07, 17 wrz 2015

Ewa777 napisał(a)
86 wpisów z dzisiejszego dnia - wszystkie przeczytałam zdjęcia z cudownego ogrodu obejrzałam O uwiądzie notatkę sporządziłam mam tylko pytanie, czy tą miksturą podlewa się roślinę, czy polewa się całą roślinę?

Ecia zapytamy Edytki czy oprocz korzeni cos jescze ale jak liscie trzeba usunac to za duzo tego nie zostanie
lojalna_ 15:08, 17 wrz 2015

kreska napisał(a)

Ja nad kuleczkami latam jak głupia i oglądam z kilku stron, i wraz nie idealne... a kwadraciki to ciach karton z góry , potem jakiś sznurek z boku..śmieje się,
nie mam kosteczek do cięcia to nie wiem, jak by ta robota szła.

W teorii to anjlepsza jestem a w praktyce juz tak nie bylo hihihi ale jeszcze sporo ciec przede mna to chyba sie wyrobie /)))