Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Kuba 07:58, 18 wrz 2015

He he czyżby różyczka Cię dopadła?
lojalna_ 08:07, 18 wrz 2015

Kuba napisał(a)
He he czyżby różyczka Cię dopadła?

Mnie dopadla juz dawno ale miejsce ktore wybrałam chyba za mało sloneczne ....bojam sie tych zakupow
Sebek 08:41, 18 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)
Bardzo serdecznie dziekuje Wam za odwiedziny i miłe slowa nawet nie wiecie jak sie ciesze coby srtonek juz nie nabijac odpowiem zbiorowo dzieki wielkie

Czy ma ktos roze na rabacie na ktorej slonce zachodzi o 15 tej? Czy takie warunki dla roz odpadaja?

U mnie takie warunki ma austinka - rośnie super
Kasik 09:05, 18 wrz 2015

Mi już tylko pozostaje oglądanie ogrodów. Inspiracji żadnych szukać nie mogę, bo jak to ich szukać, jak wchodzę do ogrodu gdzie jest busz i od razu chcę mieć coś podobnego, a potem otwieram wątek podobny do Twojego i już mi się chce ogrodu formalnego.

Pozostać muszę przy tym co mam i będę się tylko zachwycać.

Przepiękny kącik, przepiękne trawy i cała reszta. Pamiętam jak zaczynałaś- jak było NIC, jak szukałaś pomysłów- cudnie to dziś wygląda.
lojalna_ 09:06, 18 wrz 2015

Sebek napisał(a)

U mnie takie warunki ma austinka - rośnie super

Dzieki Sebek bo najpierw znalazlam miejsca a teraz musze chyba do miejsca roze dostosowac ))
lojalna_ 09:11, 18 wrz 2015

Kasik napisał(a)
Mi już tylko pozostaje oglądanie ogrodów. Inspiracji żadnych szukać nie mogę, bo jak to ich szukać, jak wchodzę do ogrodu gdzie jest busz i od razu chcę mieć coś podobnego, a potem otwieram wątek podobny do Twojego i już mi się chce ogrodu formalnego.

Pozostać muszę przy tym co mam i będę się tylko zachwycać.

Przepiękny kącik, przepiękne trawy i cała reszta. Pamiętam jak zaczynałaś- jak było NIC, jak szukałaś pomysłów- cudnie to dziś wygląda.

Kasiu ja najbardziej sie ciesze za mam zywoplot dla mnie baze, ktorej tak sie balam i motałam w decyzjach a potem juz jakos polecialao powolutku. Nadal czesc tam gdzie sa rozplenice o zachodzie slonca jakos mi nie siedzi ciagle sie tam mace, wysadzam zasadzam i zas przenosze , trudnosc mi sprawia ten kawalek z kilku powodo , ale moze w przyszlym roku cos wymysle.

U Ciebie tak pieknie przeciez )) a zachciewajki wszystkich ogrodow naraz mamy wszyscy przeciez ))) Kaska ja tez tak mysle , ze jednak formalny mi wyszedl )))
siakowa 09:12, 18 wrz 2015

jola róza? łał
lojalna_ 09:15, 18 wrz 2015

Ja juz sie przymierzam od wiosny i nadal dumam ale w koncu sie zdecyduje ))))
Kasik 09:21, 18 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)

Kasiu ja najbardziej sie ciesze za mam zywoplot dla mnie baze, ktorej tak sie balam i motałam w decyzjach a potem juz jakos polecialao powolutku. Nadal czesc tam gdzie sa rozplenice o zachodzie slonca jakos mi nie siedzi ciagle sie tam mace, wysadzam zasadzam i zas przenosze , trudnosc mi sprawia ten kawalek z kilku powodo , ale moze w przyszlym roku cos wymysle.

U Ciebie tak pieknie przeciez )) a zachciewajki wszystkich ogrodow naraz mamy wszyscy przeciez ))) Kaska ja tez tak mysle , ze jednak formalny mi wyszedl )))

No właśnie- wyszedł

To trzeba mieć głowę jak Danusia i jej doświadczenie żeby od razu widzieć coś co się potem tworzy. Mówię o swoich doświadczeniach. Jak człowiek - czytaj laik - zaczyna przygodę z ogrodem, to potem dochodzi do wniosku, że coś mu wyszło. Oczywiście mamy jakiś tam pogląd na to jak ma on wyglądać, ale te wszystkie chciejstwa, przeróbki prowadzą nas do takiej troszkę niewiadomej No a potem cieszymy się z niej, bo jak tu się nie cieszyć, jak tworzymy piękno- każdy swoje.
Kacha123 09:22, 18 wrz 2015

To ciekawam na jaką się skusisz