Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

leon60 21:05, 02 paź 2014

Fajowo się robi ze swojej strony mogę powiedzieć, że będziesz zadowolona z połączenia buków i red barona
Loosiuu 22:41, 02 paź 2014

Rób jak Danusia radzi, będzie świetnie! Pod siatką bym jeszcze posadził Gracilimusa, żeby ładnie zasłonił wszystko.
Zaznaczam wątek do przeczytania od początku Fajnie trafiłem.
lojalna_ 07:04, 03 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)
Ufff.. Danusia też napisała, by nie pod linijkę i jeszcze jedne kolor wrzosów... do końca głupot nie gadałam
Ja to mogę napisać jak coś rośnie ale planowanie z fotek to.. za trudne.
W razie pytań stukaj do mnie, ale ja to raczej siedzę w bylinach.
Mało zaglądam na inne wątki, ale swego nie ogarniam, natomaist staram sie odpowadać na wszystkie pytania u siebie
Jak już coś stworzysz i posadzisz.. to zapukaj, przyjdę obejrzeć z miłą chęcią

Tak Danusia kropka w kropke Twoje slowa

Dzieki za pomoc z tymi trawami i wrzosami , zasypie Cie pytaniami obiecuje zdjecia masz obłedne
lojalna_ 07:05, 03 paź 2014

katiaxx napisał(a)
Jola, idziesz jak burza

Ziemi mi znowu zabrakło to brzmi kurjozalnie matko tak dziubdziamy tylko po 10 ton zwoni hahaha
lojalna_ 07:07, 03 paź 2014

leon60 napisał(a)
Fajowo się robi ze swojej strony mogę powiedzieć, że będziesz zadowolona z połączenia buków i red barona

Ciesze sie bo to akurat mi wyszło intuicyjnie jak kupowałam trawe to jeszcze nie wiedziałam ze to red baron tak mi bardzo podobał i chciałam wyciagnac to bordo buków troszke juz orzyciemniałych. Łatwe to wszystko nie jest dla kogos kto pierwszy raz
lojalna_ 07:09, 03 paź 2014

Loosiuu napisał(a)
Rób jak Danusia radzi, będzie świetnie! Pod siatką bym jeszcze posadził Gracilimusa, żeby ładnie zasłonił wszystko.
Zaznaczam wątek do przeczytania od początku Fajnie trafiłem.

Witam Cie u mnie serdecznie
Tam gdzie siatka z wiosny stanie płot i wtedy zrobie nasady, dopasowujac do reszty i do wymagan ogrodu, juz biegne sprawdzic co to Gracilimus bo nie wiem ;(

Dzieki za wskazówki wszystkie potrzebne
bdan 07:12, 03 paź 2014

Jak byłam w Wojsławicach to forumowa Finka miała konwaliki. Ostatecznie jek nie kupisz to nad wysyłkową możesz się zastanowić
lojalna_ 08:31, 03 paź 2014

bdan napisał(a)
Jak byłam w Wojsławicach to forumowa Finka miała konwaliki. Ostatecznie jek nie kupisz to nad wysyłkową możesz się zastanowić

Och te Wojsławice ..... Fajna z Was para z mezem juz wczesniej Was widziałam na Twoim watku ) troche sie tej wysyłkowej boje skoro u nas wokoło takie fajne punkty

Jak lustro ? Lece za chwile czy juz skonczyliscie
Ewkakonewka 08:37, 03 paź 2014

Witam z rana Co robimy dzisiaj? plan narysowany?
lojalna_ 08:40, 03 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Witam z rana Co robimy dzisiaj? plan narysowany?

Zaraz jade do Goczałkowic jeszcze moze z traw cos upoluje i tego Miłorzeba kcem Chłopaki robia podjazd , kosttka z tyłu domu polozona , jutro zimia czarna przyjezdza i jutro zasadze co mam a nie mam niestety wszystkiego co bym chciała ale nie ma co przesadzac ;( jest dobrze buziaczki bo soc zimno brrr