Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 15:44, 03 paź 2014

katiaxx napisał(a)

Boś ich jeszcze nie przycinała

a tak serio to byłam posiadaczką dwóch jakiś czerwonych, pospolitych, rosły jak piźnięte, przycinanie to koszmar z powodu kolców, wykarczowałam 2 szt. , jeden czymś wyciełk i padł a drugi odbił i znów jest ogromny ale ja już tam nie mieszkam
tak więc nie mój cyrk, nie moje mały
jednakże jeśli o mnie chodzi jeśli berberys to max jakiś średni i z umiarem
chociaż b. mi się podobają erecty

Moja milosc jeszcze trwa haha .... Ciekawe jak długo
BusyBee 15:45, 03 paź 2014

lojalna_ napisał(a)

no to jest możliwe ... nagle mi sie spodobały dzis berberysy dlaczego? nigdy mi sie podobały od dzis je uwielbiam jesssu

Sporo berberysów Danusia posadziła w Ogrodzie z lustrem...I przypomniała wszystkim jak te kujaki się pięknie przebarwiają... ja sama mam ich trochę w ogrodzie, bo ostały się ze starych pre-O czasów i na razie sobie są

...warto pamiętać, że jest ich cała masa gatunków...nie wiem jakie Ty kupiłaś...zobacz nazwę i sprawdź w necie jaki mają pokrój...wtedy zdecydujesz, czy będą tam pasowały...
boguslawa_ma... 16:58, 03 paź 2014

lojalna_ napisał(a)
Moja perełka

Ale zakupy ,piękna ta perełka,możesz zdradzić cenę?
I ta trawka ładna.Wogóle całe zakupy super
lojalna_ 17:13, 03 paź 2014

Jeszcze sobie układam
lojalna_ 17:15, 03 paź 2014

BusyBee napisał(a)

Sporo berberysów Danusia posadziła w Ogrodzie z lustrem...I przypomniała wszystkim jak te kujaki się pięknie przebarwiają... ja sama mam ich trochę w ogrodzie, bo ostały się ze starych pre-O czasów i na razie sobie są

...warto pamiętać, że jest ich cała masa gatunków...nie wiem jakie Ty kupiłaś...zobacz nazwę i sprawdź w necie jaki mają pokrój...wtedy zdecydujesz, czy będą tam pasowały...

Berberysa mam Red rocket berberys thunberga do 1,2 wiosna jest żółty powinno sie udac w tym miejscu
lojalna_ 17:16, 03 paź 2014

boguslawa_madejska napisał(a)

Ale zakupy ,piękna ta perełka,możesz zdradzić cenę?
I ta trawka ładna.Wogóle całe zakupy super

Mnie tez sie podoba 90 zeta

Ale zrezygnowałam z miłorzeba ten mnie zabił cena i marnym wygladem na wiosne sie zdecyduje
lojalna_ 17:24, 03 paź 2014

Zas mi ludzie zycia nie ułatwiaja .... Ja sie ogarnac nie moge z tym co mam a sasiadka mi piekne krzaki malin dała złota kobieta tylko gdzie ja to mam zasadzic
Kindzia 17:43, 03 paź 2014

Finka ma sklep internetowy, nie wszystko ma tam wystawione. Można do niej zadzwonić i zapytać. Rośliny wysyła odlotowo piękne, spokojnie możesz tam kupować.
lojalna_ 17:45, 03 paź 2014

Kindzia napisał(a)
Finka ma sklep internetowy, nie wszystko ma tam wystawione. Można do niej zadzwonić i zapytać. Rośliny wysyła odlotowo piękne, spokojnie możesz tam kupować.

Napiszesz mi na priv dokładny namiar
malgorzata_s... 18:11, 03 paź 2014

Jola ale zakupy Normalnie kofam takie szaleństwo Jak to nie widać??Widać już jak pienknie będzie Buziam