Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Kuba 16:26, 02 lis 2015

a ja sobie to okno zapinowałam i się wgapiam
bdan 16:33, 02 lis 2015

Współczuję sąsiada. Co mu powiedziałaś, bo w takich sytuacjach nie wiadomo, czy się odzywać, czy udawać, że się nie słyszy.

Na moja działkę spadają liście orzecha włoskiego, ale z powodu tygodnia w roku, kiedy liście lecą, w życiu nie zepsułabym sobie kontaktów z bardzo życzliwymi sąsiadami.
lojalna_ 16:38, 02 lis 2015

U mnie również liście orzecha, brzozy i igly modrzewi i sprzatam....nie Wrzeszcze po ludziach bo to wiatr i jesień .....ale jak się szuka pretekstu do awantury ....nic nie powiedzialam zatkalo mnie. On obok ma sad z jabkami i tamtelliście są ok
bdan 16:52, 02 lis 2015

lojalna_ napisał(a)
U mnie również liście orzecha, brzozy i igly modrzewi i sprzatam....nie Wrzeszcze po ludziach bo to wiatr i jesień .....ale jak się szuka pretekstu do awantury ....nic nie powiedzialam zatkalo mnie. On obok ma sad z jabkami i tamtelliście są ok

Szkoda, że Ci się tak trafiło. Pewnych rzeczy nie przeskoczysz i tylko szkoda zdrowia.
Margarete 16:56, 02 lis 2015

lojalna_ napisał(a)
hej kochani wszyscy wrocili ? cali i zdrowi? buziolki wieczorne i dziekuje za tak miłe wpisy ))badzo mi miło bardzo )

wrzuce fotki z dzisiaj i lece do WAS)))))

amanagawy zaczeły sie popisywac kolorem ))

Pięknie jest.........
I ambrowca tez podglądałam, co to chce sie czerwienic ale juz opada...i miłorząb żółciutki...u mnie juz opadł, nie nacieszyłam sie "kurczaczkowym" kolorem...
malgorzata_s... 16:58, 02 lis 2015

A co ten wściekły ma na działce? Drzew nie ma? WspółczujęBuziaki
Nallar 17:03, 02 lis 2015

O walniętych sąsiadach pisałam już kiedyś u siebie, więc powtarzać się nie będę. Dziś wiem że na takie zaczepki najlepsza reakcja to brak reakcji, to najbardziej ich wnerwia.

Ciekawa jestem czy darliby pyski gdyby na ich działkę spadały np. pomarańcze.

Dzięki za pochwały ale Twoja dyńka lepiej mi się podoba.
lojalna_ 17:05, 02 lis 2015

Amanagawy mnie zaskoczyly ...cieszę się nimi to teraz moje ulubienice ale malo liści juz mam większość na ziemi
Edit 17:08, 02 lis 2015

Jolu, dzisiaj wertuję Twój wątek od samiutkiego rańca
Ja też chcę mieć taki cudny widok z okienka!!!
Ale widzę że sąsiad też by chciał....zazdrośnik jeden
Chociaż...ja Tobie też zazdraszczam nie tylko widoku z okienka ale i tego marikena co tak pięknie się na żółti przebarwił żebyś mojego widziała wszystkie liście mu spadły...jeszcze zielone były
Więc jak możesz Kochana to posprzątaj te niezwykle piękne żółe listeczki bo ja też nie mogę patrzeć na Twoje piękne liście
lojalna_ 17:11, 02 lis 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
A co ten wściekły ma na działce? Drzew nie ma? WspółczujęBuziaki

Buziaczki i jakoś to trzeba przetrzymać ....u niego liście i w dodatku same ochotę owocowe.....