Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Madzenka 10:58, 07 lis 2015

Jolu czy ogrodzenie otynkowane sprawdza sie? Czy nie brudzi sie od strony drogi mocno., jak szeroki mas jakiś pas ochronny orzy ogrodzenie po ktorym samochody nie jeżdżą?

Przęsła miodzio!
MirellaB 12:50, 07 lis 2015

Jolu ogrodzenie super

Sąsiada olać i tak jak pisałaś tylko się uśmiechać, to najbardziej wkurza, wejście w dyskusję z gadem jest bezcelowe.

Fajnie Kawie odpisałaś o rozplenicy, że ma fajny pokrój się dopasowuje Takiej informacji o rozplenicy mi brakowało, mam ich chyba 12 sztuk napchane, bo miejsca mało, a tyle bym chciała i się nią martwiłam, ale teraz trochę się uspokoiłam

ivo 13:19, 07 lis 2015

Ogrodzenie super i wszystko u Ciebie fajnie współgra i ogród i nawierzchnie i ogrodzenie
amelia_b 13:35, 07 lis 2015

Jola klucz zgubiłem zrobisz duplikat?
siakowa 13:51, 07 lis 2015

Pieknie piekny plot oblewacie coby plam nie zostawic tylko
lojalna_ 16:43, 07 lis 2015

Lukasz po co Co ogrodzenie masz swoje i nagrode masz a ja z przeswitami siedze )) na ciasto sie ciesze )

eee_tam ja tez nie wiem o co chodzi bo wszedzie mam rzedy a jednak jest miejsce zasodzone sa tam w trojkat i wiosna ida do wyprostowania, lubie je bardzo ale dziewczyny ostrzegaja ze włosy długie a uroku zero po zimie ))

Agatko leje dzis u mnie u Ciebie lepiej moze??

ren 133 dziekuje w imieniu bramy ))

nawigatorka tzw pochwyt jest ale nie zebym Cie wyganiała )

Ewciu 777 dziekuje tez mi sie podoba przesła niestety dopiero we wtorek całe zycie na cos czekamy )))

Nallar klucz przeca jest w obiegu ) dziekuje za miłe słowo ))

Haniu Ty na miotle ...to jakies Twoje nowe oblicze ) pozdrawiam jak miło ze wpadłas jutro ja na kawie jestem )

Ryska mozna to tak nazwac dziekuje na naleweczke zaswsze jest ochota ))
lojalna_ 16:51, 07 lis 2015

Madzenka napisał(a)
Jolu czy ogrodzenie otynkowane sprawdza sie? Czy nie brudzi sie od strony drogi mocno., jak szeroki mas jakiś pas ochronny orzy ogrodzenie po ktorym samochody nie jeżdżą?

Przęsła miodzio!

Marzenko temat rzeka .

ogrodzenie stoi od czerwca , pomalowane stoi miesic. Droge mam zaraz za furka. Droga jest z dobrze ubitego kamienia. Sasidzi za mna tylko jeden dom a niestety w budowie 12 domkow szeregowek, lato było suche. Jedziły wywroty jak szalone to sie kurzyło strasznie u mnie ..... jak była ulewa ze dwa razy to brudna elewacja od srodka połotu była bo tam mam jescze ziemie ale na wiosne przy murze bedzie kamyk. Na zewnatrz mam chytry plan. Moj sasiad sie wysunał z ogrodzeniem na 20 centymetrow samowolke zrobił a ja w tym pasie chciałabym kamien i długa i waska donice zrobic coby cos zielonego zasadzic.
Zapewne bedzie sie brudziło i samochody moze i beda chlapały ale jeszcze tego nie doswidczył moj mur ))
lojalna_ 16:52, 07 lis 2015

MirellaB napisał(a)
Jolu ogrodzenie super

Sąsiada olać i tak jak pisałaś tylko się uśmiechać, to najbardziej wkurza, wejście w dyskusję z gadem jest bezcelowe.

Fajnie Kawie odpisałaś o rozplenicy, że ma fajny pokrój się dopasowuje Takiej informacji o rozplenicy mi brakowało, mam ich chyba 12 sztuk napchane, bo miejsca mało, a tyle bym chciała i się nią martwiłam, ale teraz trochę się uspokoiłam

Mirelko dziekuje )
mam nadzieje ze gupot nie pisze takie sa moje obserwacje ))
lojalna_ 16:53, 07 lis 2015

ivo napisał(a)
Ogrodzenie super i wszystko u Ciebie fajnie współgra i ogród i nawierzchnie i ogrodzenie

ciesze sie ze Ci sie podoba ) bardzo mi miło )
lojalna_ 16:53, 07 lis 2015

amelia_b napisał(a)
Jola klucz zgubiłem zrobisz duplikat?

czemu mnie to nie dziwi !