Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzony z pasją

Ogród tworzony z pasją

Kacha123 09:03, 07 lut 2015

Karol99 napisał(a)
Już trochę lepiej, nawet wyszedłem na chwilę żeby parę zdjęć zrobić. Nie dało się oprzeć świeciło słońce i pięknie było

Cześć Karol. Nadrabiam nieobecność. Piękne zdjęcie. Pozdrawiam.
zbigniew_gazda 09:08, 07 lut 2015

Karolu melduję się z rewizytą. Zdrówka życzę. A z hortensjami to tak jak Anabel radzi. Pilnuj aby patyki miały wilgoć. Uda się.
Karol99 09:43, 07 lut 2015

Kacha123 napisał(a)

Cześć Karol. Nadrabiam nieobecność. Piękne zdjęcie. Pozdrawiam.

Bardzo dziękuję, wszystko za sprawą słońca
Karol99 09:44, 07 lut 2015

zbigniew_gazda napisał(a)
Karolu melduję się z rewizytą. Zdrówka życzę. A z hortensjami to tak jak Anabel radzi. Pilnuj aby patyki miały wilgoć. Uda się.

Dziękuję Zbyszku. Jestem dobrej myśli z hortensjami
hanka_andrus 12:37, 07 lut 2015

Odwiedzam po wywołaniu do tablicy. Całego ogrodu nie zwiedziłam, ale to co widziałam: efekt wspaniały! Śliwką się poczęstowałam. Trawki obejrzałam i w letnim i w zimowym słońcu, a teraz na tarasie gorącą herbatkę popijam.
Gratuluję.
Karol99 12:39, 07 lut 2015

hanka_andrus napisał(a)
Odwiedzam po wywołaniu do tablicy. Całego ogrodu nie zwiedziłam, ale to co widziałam: efekt wspaniały! Śliwką się poczęstowałam. Trawki obejrzałam i w letnim i w zimowym słońcu, a teraz na tarasie gorącą herbatkę popijam.
Gratuluję.

Miło mi, że się podoba. Zapraszam na herbatkę jak najczęściej
Borbetka 12:40, 07 lut 2015

Karolu, zazdroszczę pozytywnie, że tyle masz przed sobą jeszcze! Moja córka prawie w Twoim wieku i post Małej Mi szczególnie mi się spodobał kilka stron wcześniej.
Jestem ciekawa tych hortensji. Ja nie mam niestety cierpliwości do rozmnażania. Jedynie tojeść rozesłana mi się udaje. Urywasz i do ziemi .
Zdrowiej szybko i oby ta zima już sobie poszła.
Karol99 12:45, 07 lut 2015

Borbetka napisał(a)
Karolu, zazdroszczę pozytywnie, że tyle masz przed sobą jeszcze! Moja córka prawie w Twoim wieku i post Małej Mi szczególnie mi się spodobał kilka stron wcześniej.
Jestem ciekawa tych hortensji. Ja nie mam niestety cierpliwości do rozmnażania. Jedynie tojeść rozesłana mi się udaje. Urywasz i do ziemi .
Zdrowiej szybko i oby ta zima już sobie poszła.

Dziękuję
Już trochę lepiej. Wyzdrowieje do poniedziałku Mi jak na razie udało się rozmnażać pecherznice, winogron, derenie i teraz spróbuję z hortensjami. Oby się udało. Niech ta wiosna już przychodzi, czeka tyle prac w ogrodzie.
Kapibara 14:20, 07 lut 2015

Karolu Ty to już chyba wszystkie ogrody na O! odwiedziłeś? Nadrobiłam zaległości i czekam z niecierpliwością do wiosny, bo coś czuję, że będzie się u Ciebie działo!
Karol99 14:23, 07 lut 2015

Kapibara napisał(a)
Karolu Ty to już chyba wszystkie ogrody na O! odwiedziłeś? Nadrobiłam zaległości i czekam z niecierpliwością do wiosny, bo coś czuję, że będzie się u Ciebie działo!

Nie no jeszcze trochę ogrodów jest do odwiedzenia
Trochę planów mam, ale nic poważnego
Planuję dosadzić jakieś byliny, czosnek ozdoby.