Karol fajnie, że tę rabatę zrobisz, ja coraz więcej zabieram terenu na rabaty tujka śliczna, też bym przygarnęła Rozchodniki śliczne kapustki pokazują, ja też sama rozmnażałam, wszystkie urosły ładnie
Serduszka moje kochane. Publiczność czyli my Ogrodnicy mamy wejście w sobotę 27 lutego. Wcześniejsze dni są zarezerwowane dla branżystów.
W wątku Spotkania - Gardenia 2016 są linki na stronę MTP. Regulamin dla Zwiedzających, ceny biletów
Uff, więc możę jeszcze jest dla ciebie nadzieja To już nie marudź, że zima, zimno, tylko czekajmy na śliczną, mroźną, białą zimę - roślinki też się ucieszą, wbrew pozorom
A tujka całkiem zgrabka, oby się ładnie przyjęła tylko po tej przeprowadzce.
Wiosna u mnie w podobnym stadium. Nie lubię zimy ale ona potrzebna niestety roślinom i do wyróżnia paskudztwa. Powinna jeszcze być a nie ma. Oby nie przyszła w kwietniu.Pozdrawiam
Karol jestem z powrotem Przeczytałam wątek i cieszę się, że też lubisz klony. Ja mam 4 i będę mieć jeszcze 5.- klona zielonokorego (jak przeżyje zimę). I już więcej nie zmieszczę choć choruję jeszcze na klona polnego carnival. Jak go spotkam to będę intensywnie myśleć .