Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzony z pasją

Ogród tworzony z pasją

Karol99 18:27, 02 lut 2016

kachat napisał(a)
Hehe, widzę dziewczyny, że teraz to tylko my "stare" zimę jeszcze doceniamy, a dzieciaki w wieku Karola dziadzieją strasznie! Ja byłam tej zimy na pięknych spacerach, w parkach, lasach, gdy wszystko było zasypane śniegiem, na drzewach śnieżne czapy... Bajka!!! W nocy w lesie śnieg się skrzył od światła księżyca, lśniły tysiące lodowych igiełek. A koło nas przebiegło nagle stado jeleni! W poprzek drogi, którą szliśmy. Ale dudniły ich kopyta!
Rzucałam też śnieżkami, łaziłam po zamarzniętym jeziorze, robiłam ślizgawki.. Jeszcze planuję iść na narty i łyżwy, więc - zimo, wróćććć!!!

Fajnie, zazdroszczę takich wspomnien.
Ja zimę doceniam, ale taka prawdziwa, ze śniegiem i mrozem.
Edyta10 18:27, 02 lut 2016

Karol fajnie, że tę rabatę zrobisz, ja coraz więcej zabieram terenu na rabaty tujka śliczna, też bym przygarnęła Rozchodniki śliczne kapustki pokazują, ja też sama rozmnażałam, wszystkie urosły ładnie
AsiaK_Z 18:28, 02 lut 2016

Serduszka moje kochane. Publiczność czyli my Ogrodnicy mamy wejście w sobotę 27 lutego. Wcześniejsze dni są zarezerwowane dla branżystów.
W wątku Spotkania - Gardenia 2016 są linki na stronę MTP. Regulamin dla Zwiedzających, ceny biletów
kachat 18:34, 02 lut 2016

Karol99 napisał(a)
Fajnie, zazdroszczę takich wspomnien.
Ja zimę doceniam, ale taka prawdziwa, ze śniegiem i mrozem.
Uff, więc możę jeszcze jest dla ciebie nadzieja To już nie marudź, że zima, zimno, tylko czekajmy na śliczną, mroźną, białą zimę - roślinki też się ucieszą, wbrew pozorom

A tujka całkiem zgrabka, oby się ładnie przyjęła tylko po tej przeprowadzce.
Karol99 18:53, 02 lut 2016

Edyta10 napisał(a)
Karol fajnie, że tę rabatę zrobisz, ja coraz więcej zabieram terenu na rabaty tujka śliczna, też bym przygarnęła Rozchodniki śliczne kapustki pokazują, ja też sama rozmnażałam, wszystkie urosły ładnie

Dzieki

U mnie już też trawy coraz mniej, ale to już dzięki Ogrodowisku

Rozchodniki rozmnazalem w zeszłym roku, nie było gałązki żeby się nie umorzeniły.
Karol99 18:54, 02 lut 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Serduszka moje kochane. Publiczność czyli my Ogrodnicy mamy wejście w sobotę 27 lutego. Wcześniejsze dni są zarezerwowane dla branżystów.
W wątku Spotkania - Gardenia 2016 są linki na stronę MTP. Regulamin dla Zwiedzających, ceny biletów

Rozumiem, dzięki za informacje. Musze dokładnie teraz zobaczyć co i jak
Karol99 18:55, 02 lut 2016

kachat napisał(a)
Uff, więc możę jeszcze jest dla ciebie nadzieja To już nie marudź, że zima, zimno, tylko czekajmy na śliczną, mroźną, białą zimę - roślinki też się ucieszą, wbrew pozorom

A tujka całkiem zgrabka, oby się ładnie przyjęła tylko po tej przeprowadzce.

Racja

Myślę, że się przyjmie, miała śliczną bryłę korzeniową
malgorzata_s... 19:58, 02 lut 2016

Wiosna u mnie w podobnym stadium. Nie lubię zimy ale ona potrzebna niestety roślinom i do wyróżnia paskudztwa. Powinna jeszcze być a nie ma. Oby nie przyszła w kwietniu.Pozdrawiam
Karol99 20:11, 02 lut 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Wiosna u mnie w podobnym stadium. Nie lubię zimy ale ona potrzebna niestety roślinom i do wyróżnia paskudztwa. Powinna jeszcze być a nie ma. Oby nie przyszła w kwietniu.Pozdrawiam

Dokładnie, pamiętam jak w 2013 wszyscy świętowali wiosnę a tu nagle zima ze sniegiem
wilana 20:49, 02 lut 2016

Karol jestem z powrotem Przeczytałam wątek i cieszę się, że też lubisz klony. Ja mam 4 i będę mieć jeszcze 5.- klona zielonokorego (jak przeżyje zimę). I już więcej nie zmieszczę choć choruję jeszcze na klona polnego carnival. Jak go spotkam to będę intensywnie myśleć .