Szkoda klonu, był usztywniony palikiem?
U mnie też wichury i ulewa ale jakaś krótka i tak doniczki musiałam podlewać. Pomysł na trzmielinę jako obwódki bardzo mi odpowiada. Nie trawię zapachu bukszpanu, więc wszystkie wyeksmitowałam, to samo mam z berberysami (chociaż tych kilka siewek u mnie po kątach rośnie). Zdradź proszę jaką trzmielinę na obwódki zastosowałeś? Jest ich wiele, a płożąco-pnące wersje na obwódki raczej się nie nadają?
Pięknie w Twoim ogrodzie i sad i obwódki
Berberysów nie zazdroszczę, moje siewki rozdałam chętnym , ale z trzmieliną niestety nie idzie mi tak łatwo jak Tobie
Wczoraj mimo pogody postanowiłem, że posadze te moje trzmieliny. Łącznie wyszło 75 krzaków także obwódki dosyć konkretne. Teraz tylko czekam, aż się ukorzenią i zaczną rosnąć.