Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzony z pasją

Ogród tworzony z pasją

AsiaK_Z 19:19, 17 cze 2016

Karol99 napisał(a)
U Was też taka okropna pogoda? Strasznie wieje, nawet na dwór wyjść nie można. Złamało mi klona posadzonego w zeszłym roku po drzewach, które też zostały połamane. Pechowe miejsce coś.

Na szczęście w niedziele będzie juz nowy i ponoć ma się wielkością zbytnio nie różnić. Zobaczymy.

Ja nie wiem czy coś straciłam przez dzisiejszą pogodę. Jutro się okaże
U mnie wiatr osłabł, już głowy nie urywa, nie pada. Ale rano było okropnie
Flower1 20:01, 17 cze 2016

Karol99 napisał(a)
U Was też taka okropna pogoda? Strasznie wieje, nawet na dwór wyjść nie można. Złamało mi klona posadzonego w zeszłym roku po drzewach, które też zostały połamane. Pechowe miejsce coś.

Na szczęście w niedziele będzie juz nowy i ponoć ma się wielkością zbytnio nie różnić. Zobaczymy.

U mnie sie właśnie zaczeło wieje strasznie ,wszystko sie wygina az strach patrzeć .Wczoraj tak lało, martwie sie o róze bo ciagle w tej wodzie stoją ,bedzie mszyca jak nic.Karol współczuje strat.
Karol99 20:40, 17 cze 2016

Kuba napisał(a)
Super elegancki sad
Fajny pomysł z obwódką trzmielinową, rzadko się je spotyka a takie wdzięczne w uprawie

Dzięki.

Obwodkę gdzieś podpatrzyłem w internecie i bardzo mi się spodobała. Trzmielina jest wdzieczniejsza niż bukszpan dlatego na nią się zdecydowałem, poza tym łatwiej się ukorzenia i miałem możliwość pobrania wielu sadzonek.
Karol99 20:42, 17 cze 2016

miskka napisał(a)
Współczuję Ci tych klonów! Pewnie rodzicom bylo przykro i zdecydowali o nowym. Na prawdę zasługujesz!
Dziękujemy rodzicom, że tak bardzo ciebie wspierają!

Mi też było przykro bo ładnie juz urósł i zakorzenił się. No ale co poradzić, trudno. Oderwał się od miejsca szczepienia, został sam kij. Mam nadzieje, ze ten nowy nie będzie mniejszy.
Karol99 20:43, 17 cze 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Ja nie wiem czy coś straciłam przez dzisiejszą pogodę. Jutro się okaże
U mnie wiatr osłabł, już głowy nie urywa, nie pada. Ale rano było okropnie

Zazdroszczę, u mnie rano z kolei była ładna pogoda. Nie wiało, było przyjemnie, zaplanowałem sobie sadzenie obwodki z trzmieliny, a tu klops.
Karol99 20:44, 17 cze 2016

Flower1 napisał(a)

U mnie sie właśnie zaczeło wieje strasznie ,wszystko sie wygina az strach patrzeć .Wczoraj tak lało, martwie sie o róze bo ciagle w tej wodzie stoją ,bedzie mszyca jak nic.Karol współczuje strat.

Moje róże coś nieudane w tym roku, zmarzły i tak średnio odbiły w porównaniu z zeszłym latami.
AsiaK_Z 20:47, 17 cze 2016

Karol99 napisał(a)

Zazdroszczę, u mnie rano z kolei była ładna pogoda. Nie wiało, było przyjemnie, zaplanowałem sobie sadzenie obwodki z trzmieliny, a tu klops.

No plany wzięły w łeb
U mnie rano zrobiło się momentalnie ciemno i lunęło. Studzienki powybijało, ulice zalane a później zaczęło wiać no i drzewa połamało tu i ówdzie
Karol99 20:48, 17 cze 2016

Dla pocieszenia wstawiam moje czereśnie, dużo w tym roku obrodzila.

Karol99 20:48, 17 cze 2016

AsiaK_Z napisał(a)

No plany wzięły w łeb
U mnie rano zrobiło się momentalnie ciemno i lunęło. Studzienki powybijało, ulice zalane a później zaczęło wiać no i drzewa połamało tu i ówdzie

U mnie tak samo, masakryczna ta pogoda. Gdzie te upały 30° stopniowe?
AsiaK_Z 20:54, 17 cze 2016

Karol99 napisał(a)

U mnie tak samo, masakryczna ta pogoda. Gdzie te upały 30° stopniowe?

Nie bój, nie bój, jeszcze będą