Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

malgorzata_s... 22:42, 05 cze 2015

Całuski Ewciu dla całej rodzinki Opowiadałam dzisiaj kasi jak było fajnie u ciebie Czkawki nie miałaś?
Ewa777 11:36, 07 cze 2015

Rench napisał(a)
Piękną wisterię zapodałaś,jako specjalistka od cięcia,powiedz,czy można juz podcinac je, moja bardzo sie rozszalała i musze ja ujarzmić,nie zrobię krzywej roboty jesli potnę ?
Zakup dorodny,az się chce dalej kupować,kiedy takie sadzony się dostaje

Reniu, swoją wisterię tnę za każdym razem, gdy widzę długie wąsy. Ona rośnie jak szalona, więc cięcie jest kilka razy w roku. Nic jej nie jest. Tnij śmiało
Ewa777 11:38, 07 cze 2015

mirkaka napisał(a)
Azalie kupiłaś piękną, dużą, zadbaj tylko o dobry dół dla niej to będziesz miała radość z niej
A ja mam fazę na żurawki i przy okazji walka z opuchlakami ciągła

Z zakupów jestem mega zadowolona. Szkoda, że nie mają wszystkich odmian Poluję teraz na Chanel

U mnie też walka z opuchlakami... chyba się nie skończy...
szemusia 11:47, 07 cze 2015

Dopatrzyłam, że u Ciebie jeszcze rh kwitną. Ja już musiałam oberwać kwiatki. Chyba dokupię jakąś późniejszą odmianę...
I podpisuję się pod petycją o fotki z większej perspektywy
Ewa777 14:26, 07 cze 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Całuski Ewciu dla całej rodzinki Opowiadałam dzisiaj kasi jak było fajnie u ciebie Czkawki nie miałaś?

Małgosiu, nie miałam czkawki Może dlatego, że o Tobie też myślałam w tym samym czasie Piękna pogoda nareszcie Wygrzewam się dziś na słońcu w swoim ogrodzie Obejrzałam część zdjęć ze spotkania. Pozdrów Krzysia
Ewa777 14:29, 07 cze 2015

szemusia napisał(a)
Dopatrzyłam, że u Ciebie jeszcze rh kwitną. Ja już musiałam oberwać kwiatki. Chyba dokupię jakąś późniejszą odmianę...
I podpisuję się pod petycją o fotki z większej perspektywy

Beatko, u Ciebie wszystko wcześniej kwitnie, więc to chyba normalne, że rh przekwitły. Po prostu wcześniej zaczęły. To raczej kwestia klimatu, niż odmiany. U mnie jeszcze jeden (fioletowy) kwitnie. Róże dopiero w pąkach, tylko jedna odważyła się zakwitnąć Musze reanimować trawę. Susza u nas taka, że trawa wyschła na wiór
Gardener27 17:04, 07 cze 2015

Ewa777 napisał(a)

Bardzo mi się podoba ten widok O tej porze rh przykuwa widok ale i na bonsai też oczko mi poleciało

Azalia faktycznie fachowo zapakowana i dorodna
Ewa777 19:00, 07 cze 2015

Gardener27 napisał(a)

Bardzo mi się podoba ten widok O tej porze rh przykuwa widok ale i na bonsai też oczko mi poleciało

Azalia faktycznie fachowo zapakowana i dorodna

W tym miejscu zaszły już zmiany. Rododendron przekwitł i oberwałam mu już kwiatostany. A bordowy klonik zmienił kształt i dostał dodatkowy kijek. Róże nareszcie mam w pąkach Bardzo się cieszę.
Przycięłam dziś lawendę francuską, przekwitła już. Mam nadzieję, że jeszcze powtórzy kwitnienie
Ewik 05:18, 08 cze 2015

Jedne rośliny przekwitają,inne zaczynają,uwielbiam
Kasya 06:35, 08 cze 2015

U mnie tez jeszcze roze w pąkach i 3 rh z kwiatami
I pierwszy raz zobaczyłam u siebie opuchlaki
To ewidentnie ze szkółki przytargane
Ale wszystkie które widziałam Juz nie żyją