Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 23:35, 30 sie 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No właśnie. widzę że Wy w sweterkach a u mnie 34 stopnie a teraz czyli po 23 jest 21.

Niestety, Gosiu, u nas wiało Musiałam się przebrać w spodnie i bluzę. Teraz u mnie 17'C
Gocha 23:42, 30 sie 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No właśnie. widzę że Wy w sweterkach a u mnie 34 stopnie a teraz czyli po 23 jest 21.

Gosiu ja przez cały pobyt nad morzem nie miałam na sobie ani swetra ani żadnej kurtki tylko cienki szal. Dla mnie taka temperatura w sam raz.Ale wikszość ubrana cieplej.
Gocha 23:47, 30 sie 2015

Ewuniu dziękujemy całej Waszej rodzince za cudne popołudnie a szczególnie za nakarmienie mojego młodszego syna Wiecie że jak odjechaliśmy to zaraz wystartował następny samolot- a my podjeżdżaliśmy właśnie pod Biedronkę. Jak dojedziemy do domu to wstawię pare fotek. Buziaczki
Hana75 23:48, 30 sie 2015

Melduję, że do Torunia też wróciły upały 32 st. C
Jutro i we wtorek ma być jeszcze goręcej: 34-36 st.C
Ale pożegnanie wakacji.
Trawa zaschła już całkowicie
W Gdańsku słonko świeciło ale chłodny wietrzyk wiał pewnie od morza?
Dobrze, że Wam pogoda nie popsuła odwiedzinek
Ewa777 23:57, 30 sie 2015

Gocha napisał(a)
Ewuniu dziękujemy całej Waszej rodzince za cudne popołudnie a szczególnie za nakarmienie mojego młodszego syna Wiecie że jak odjechaliśmy to zaraz wystartował następny samolot- a my podjeżdżaliśmy właśnie pod Biedronkę. Jak dojedziemy do domu to wstawię pare fotek. Buziaczki

Gosiu, też widzieliśmy ten samolot i żałowaliśmy, że jeszcze chwilkę nie poczekaliśmy Ale tak stać trzeba by było jeszcze do późna, żeby zobaczyć wszystkie Jestem ciekawa Twoich zdjęć Buziaki
Anusia 08:26, 31 sie 2015

Ewa777 napisał(a)

Jestem ciekawa jak będą wyglądać na rabatkach

Ja też o ile mi nornica ich nie zje, co prawda w zeszłym sezonie nic takiego sie nie stało. Na wszelki wypadek posadzę w koszyczkach.
Ewa777 15:22, 31 sie 2015

Hana75 napisał(a)
Melduję, że do Torunia też wróciły upały 32 st. C
Jutro i we wtorek ma być jeszcze goręcej: 34-36 st.C
Ale pożegnanie wakacji.
Trawa zaschła już całkowicie
W Gdańsku słonko świeciło ale chłodny wietrzyk wiał pewnie od morza?
Dobrze, że Wam pogoda nie popsuła odwiedzinek

U nas nie ma takich upałów A wieczorem jest ochłodzenie Jutro ma być najgoręcej, a potem znowu ochłodzenie
Pozdrawiam
Ewa777 15:30, 31 sie 2015

Anusia napisał(a)

Ja też o ile mi nornica ich nie zje, co prawda w zeszłym sezonie nic takiego sie nie stało. Na wszelki wypadek posadzę w koszyczkach.

U mnie na szczęście nornic nie widać. Może dlatego, że koty sąsiadów robią u nas codziennie obchód. Ale cebulki sadziłam w koszyczkach.
Margo 21:10, 31 sie 2015

Ewo, jeżówki posadzone wczoraj wieczorkiem. Piekne sadzonki, aż mnie korciło, żeby podzielić, ale stwierdziłam, że w trakcie kwitnienia to niewskazane.
Zamieszkały na mojej "smutnej rabacie", tej koło hustawki - pieknie dodały tam koloru
GosiaJoanna 21:14, 02 wrz 2015

Fajne spotkanko Ewcia sorki ze tak zadko wpadam ale mam problem z netem buziaki z jeszcze upalnego Podlasia