Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 15:37, 10 gru 2015

szemusia napisał(a)
Ecia, wpadłam po insiracje i od razu strał w 10 Te choinki są super. I chyba nawet ja powinnam sobie dać nimi radę Pozwolisz, że splagiatuję?
Tak myślę, że mogłabym dać taki zwykły szary sznurek... Takowy na chwilę obecną jedynie posiadam... Może też wyjdą?
Pozdrawiam

Beatko, korzystaj do woli
Też myślę o takim szarym sznurku jutowym do kolejnych choinek Łatwe są do wykonania, ale uważaj na klej gorący. Poparzyłam sobie palce
Ewa777 15:39, 10 gru 2015

Katkak napisał(a)

Ewcia dajże spokój, robienie wianków potraktuj jak zabawę, toż to nie skok na bungee . A skąd wiesz, że moja naleweczka smaczna?

Kasiu, problem w tym, że pomysłu nie mam jak się do tego zabrać Trudno będę miała same choinki Też ładnie
Naleweczką chyba nas częstowaliście Chyba, że się mylę
Ewa777 15:42, 10 gru 2015

Joku napisał(a)
Ojej, nalewka musi pachnieć i smakować wybornie. Dużo, bardzo dużo składników ale może spróbuję zrobić coś takiego. Pewnie na święta nie zdążę, ale na później też może być. Czyż nie?

Jolu, rób Do wiosny jeszcze daleko, więc naleweczka przyda się na te długie wieczory jesienno-zimowe Czekam aż moja już dojdzie i jak będzie pyszna, to się zabieram do robienia kolejnej - wtedy na święta w przyszłym roku będzie idealna Na razie to mam wielką ochotę spróbować tych "pijanych" orzechów
Margo 17:36, 10 gru 2015

Ewo, czekam z ciekawością na Twoja opinię o nalewce świątecznej. Ja w koncu nie nastawiłam. Zadowoliłam się tą z rajskich jabłuszek, jak dla mnie ona też świątecznie pachnie .
A na razie degustuję codziennie wieczorkiem tegoroczną wiśnióweczkę. Nie żebym się chwaliła, ale jest wspaniała . M. dziwnie na mnie patrzy jak wyciągam kieliszeczek wieczorem, ale tłumaczę mu, że to dla zdrowia. I nie kłamię - młodsza jest chora i śpi ze mną od kilku dni kaszląc sporą część nocy. Niestety przez sen nie zasłania ust . Jak na razie nalewka dobrze spełnia swoją prozdrowotną funkcję
Ewa777 22:15, 10 gru 2015

Margo napisał(a)
Ewo, czekam z ciekawością na Twoja opinię o nalewce świątecznej. Ja w koncu nie nastawiłam. Zadowoliłam się tą z rajskich jabłuszek, jak dla mnie ona też świątecznie pachnie .
A na razie degustuję codziennie wieczorkiem tegoroczną wiśnióweczkę. Nie żebym się chwaliła, ale jest wspaniała . M. dziwnie na mnie patrzy jak wyciągam kieliszeczek wieczorem, ale tłumaczę mu, że to dla zdrowia. I nie kłamię - młodsza jest chora i śpi ze mną od kilku dni kaszląc sporą część nocy. Niestety przez sen nie zasłania ust . Jak na razie nalewka dobrze spełnia swoją prozdrowotną funkcję

Gosiu, popieram Cię - naleweczka dla zdrowia to dobra rzecz Wiśniowej jeszcze nie mam Może w przyszłym roku... W planie na przyszły rok mam też nalewkę z winogron
Teraz też siedzę przy nalewce z pigwowca - trochę zmarzłam w drodze powrotnej z koncertu, a przecież święta niedługo - nie można chorować
Zdrówka dla córci
Musimy umówić się na degustację
Flower1 13:34, 11 gru 2015

Jak czytam przepis na nalewke to slinka cieknie super choineczki ,pozdrawiam!
Ewa777 17:45, 11 gru 2015

Flower1 napisał(a)
Jak czytam przepis na nalewke to slinka cieknie super choineczki ,pozdrawiam!

Może w przyszłym roku zorganizujemy wiankowanie na Pomorzu i przy okazji będzie degustacja nalewek? Jest nas coraz więcej
Jak do mnie przyjedziesz, to na pewno Cię poczęstuję Nawet wiosną
Ewa777 20:27, 11 gru 2015

Moja naleweczka bożonarodzeniowa
Margo 22:25, 11 gru 2015

Ewa777 napisał(a)

Gosiu, popieram Cię - naleweczka dla zdrowia to dobra rzecz Wiśniowej jeszcze nie mam Może w przyszłym roku... W planie na przyszły rok mam też nalewkę z winogron
Teraz też siedzę przy nalewce z pigwowca - trochę zmarzłam w drodze powrotnej z koncertu, a przecież święta niedługo - nie można chorować
Zdrówka dla córci
Musimy umówić się na degustację

Stanowczo nie czas na chorowanie, święta za pasem, potem Sylwester, a potem .... byle do wiosny
Degustacja ??? hmm, brzmi interesująco
Musimy się po Nowym Roku umówić....
Kasya 22:28, 11 gru 2015

Ewa777 napisał(a)
Moja naleweczka bożonarodzeniowa

no...wyglada super, az szkoda to zniszczyc