Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 14:10, 23 kwi 2016

Pola napisał(a)
Ewa, drewutnia japońska piękna zdolny emuś.....tulipanki kwitną.....oj może w tym roku uda mi się je posadzić jesienią...
Trawa u mnie też szleńczo rośnie bo podlana biohumusem.....

Moja trawka nie wygląda jeszcze dobrze, bo wytarmosiliśmy ją 2 tygodnie temu wertykulatorem. W niektórych miejscach ma placki - tam gdzie się chodziło po drewno zimą.

lojalna_ 14:17, 23 kwi 2016

Ewciu fajnie kolorowo ). Jak ja lubie szafirki zeby wszystkie chwasty takie piekne były )))
lojalna_ 14:18, 23 kwi 2016

Dosiejesz i sie zagęści ładnie ja tez mam placki po aracji w miejscu gdzie chodzimy po wode wreszcie mam ścieżkę bo tez łyso było
Anda 14:23, 23 kwi 2016

Piękniscie u Ciebie Roślinki śliczne. Domek japoński super. Lubię różnorodność w ogrodzie Mam nadzieje, ze taka tez osiągnę
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Ewa777 14:42, 23 kwi 2016

lojalna_ napisał(a)
Ewciu fajnie kolorowo ). Jak ja lubie szafirki zeby wszystkie chwasty takie piekne były )))

U mnie jest i będzie kolorowo Nie umiem zdecydować się na jeden,czy dwa kolory Też bardzo lubię szafirki. Mam ich kilka też na bylinowej. Trawnik musi się zregenerować po takim szarpaniu. Słabo u nas z deszczem, więc nawóz wolno się rozpuszcza.

Tak wyglądają moje kanciki
Ewa777 14:45, 23 kwi 2016

Anda napisał(a)
Piękniscie u Ciebie Roślinki śliczne. Domek japoński super. Lubię różnorodność w ogrodzie Mam nadzieje, ze taka tez osiągnę

Tak dużo jest pięknych roślin, ze wszystkie chciałoby się mieć
Ewciu, czy u Was można bez problemu kupić ambrowca Gumball? U nas straszne problemy.
Anda 14:51, 23 kwi 2016

Ewa777 napisał(a)

Tak dużo jest pięknych roślin, ze wszystkie chciałoby się mieć
Ewciu, czy u Was można bez problemu kupić ambrowca Gumball? U nas straszne problemy.

Można kupić wysyłkowo w dobrych szkółkach, ale ceny tez są odpowiednie, jesli wysoko szczepiony. Wrzuć na g..gla amberbaum gumball kaufen to zobaczysz.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Flower1 15:30, 23 kwi 2016

Ewa777 napisał(a)

U mnie jest i będzie kolorowo Nie umiem zdecydować się na jeden,czy dwa kolory Też bardzo lubię szafirki. Mam ich kilka też na bylinowej. Trawnik musi się zregenerować po takim szarpaniu. Słabo u nas z deszczem, więc nawóz wolno się rozpuszcza.

Tak wyglądają moje kanciki

Ja sie zabieram za te kanty juz chyba miesiąc nie lubie tego robić .Dzisiaj składam zamówienie w Rosarium i chyba w bylinowym tez bo mam pare chciejstw pochwale sie )
malgorzata_s... 15:40, 23 kwi 2016

Lubię ten Wasz japoński widoczek Kanty super a buksy na rabatce super wyglądają
Anusia 16:28, 23 kwi 2016

Kchana kwitnąco u Ciebie a domek japoński rewelacyjny. U nas też chwilę popadło. Niech pada bo jest sucho,