pytam bo sama sie nie znam .. pierwsza przy ogodzeniu to gałazki nie rosnące w góre? więc pytam czy taki ich urok czy przemarzły czy co...hmmm a nota bene też bym za umbry nie dała 250 zł...płaciłam 90 zł /szt
Podejrzewam, że teraz też bym zrobiła sobie taki mur. NIestety mam juz wybetonowane słupki od trzech lat (upsalala już trzy lata) i kostkę też bym sobie teraz zrobiła taka inszą. No dobrze że na taras przyszedł czas teraz. Wszyscy znajomi teraz robiący kostke robia właśnie te płyty. Ja jestem konstruktorem i napewno nie położyłabym takich płyt na podjazd - bo to niezbrojone ale na chodnik i taras OK. Znajomym mówiłam ale zrobili po swojemu i już im płyta pękła jak ciężarówka im ziemię przywiozła.
A tak odnośnie Rasi ona dalej na FM - tutaj jej chyba nie ma? Jej pergodenty to moje marzenie od zawsze...
No to na pocieszenie wkleję moje umbry (cholera czemu nie zwróciłam uwagi ze mam szczepione na wysokosci ok125cm - więc uwierz że masz wypas
a na dodatek zobaczyłam że miałam brzozy dobrenosy w projekcie (taka nazwa mi się bardziej podoba) a posadziłam "cmentarne" czyli pospolite. Jak tu wypchać mężą na delegację (ostatnio nie jeździ ) i podmienić na właściwe