Skoro masz Marti takie zaufanie do treści moich postów w których wyrażam własną opinię na temat nowo powstających ogrodów i uprawy roślin, to bardzo Ci dziękuję. Ja też jestem pod wrażeniem tego co udało Ci się osiągnąć w tym roku. Już Ci nie raz pisałem, że pod względem estetycznym jest to moja bajka. Nie lubię chaosu w stylu, formach i barwach. Ty to wszystko potrafisz ładnie złożyć w jedną przejrzystą całość. Jeszcze jedno podoba mi się w Twoim podejściu do ogrodu. Podzieliłaś sobie czas na lata, a nie na dni czy miesiące. Pośpiech przy zakładaniu ogrodów niezależnie od posiadanych funduszy przeznaczonych na ten cel i wygospodarowanego wolnego czasu jest zawsze złym doradcą.
Marti.
W rozpoznaniu Twoich traw nie miałem na myśli siebie, choć z miłą chęcią mogę się w tą akcję włączyć. Osobą którą miałem na myśli jest Tomek z Radkowa do którego możesz zwrócić się z zapytaniem popartym kilkoma fotkami.
Ponadrabiałam ciut, nudzić się nic a nic nie nudziłam!!! Masz Marta świetne wyczucie! Chciałabym mieć takie Pozdrawiam i trzymam kciuki za kolejne działania. A no i chyba Kacha pisała, że masz świetny przechowalnik .... matko jak to jest przechowalnik to ja też już chyba ze strachu zaglądać do Ciebie nie będę mnie to wszystko z rabatami z katalogu się kojarzy buźka wielka