Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

polinka 10:56, 12 maj 2016

Rewelacyjny warzywnik Życzę udanych zbiorów!
beata_m 18:11, 12 maj 2016

cudnie się prezentuje Twoj warzywnik Marta!!!!!!!!!!!!!!! możesz wierzyć lub nie ale uwielbiam Twoją estetykę!!! Masz nosa przez Was wszystko malowałabym na szaro a eMowi już mówie, że wybijam kolejne okna tarasowe!!!!!!!!!!
Rojodziejowa 10:53, 13 maj 2016

O rety jazzy! No zatkało mnie. Na tych zdjęciach porównawczych to szczena opada Koło płyt chodnikowym masz taki ładny brzeżek, co to? Wszystko wygląda cudnie. To we wrześniu możemy liczyć na metamorfoz ciąg dalszy?
Milka 17:38, 13 maj 2016

Zachwyca mnie twój warzywnik, pasuje do całości, nie dziwię się, że cię cieszy, mnie też
jazzy 00:59, 14 maj 2016

Ewa777 napisał(a)
Warzywnik piękny, ale widzę, ze masz okno moich marzeń
To moje okno na świat
jazzy 01:01, 14 maj 2016

polinka napisał(a)
Rewelacyjny warzywnik Życzę udanych zbiorów!

Dziękuję i wzajemnie Dziś ceremonialnie zjedliśmy trzy nasze pierwsze rzodkiewki
jazzy 01:05, 14 maj 2016

beata_m napisał(a)
cudnie się prezentuje Twoj warzywnik Marta!!!!!!!!!!!!!!! możesz wierzyć lub nie ale uwielbiam Twoją estetykę!!! Masz nosa przez Was wszystko malowałabym na szaro a eMowi już mówie, że wybijam kolejne okna tarasowe!!!!!!!!!!

Jejku, nie wiem co powiedzieć na tyle wykrzykników Miło mi bardzo, że moje wypociny się podobają W takim razie będę się starać dalej
Serio, czasem człowiek traci motywację i zapał, ale jak przeczyta tu coś tak miłego, to od razu chęci wracają
Ściskam Twoje stopy, Betka!
jazzy 01:11, 14 maj 2016

Rojodziejowa napisał(a)
O rety jazzy! No zatkało mnie. Na tych zdjęciach porównawczych to szczena opada Koło płyt chodnikowym masz taki ładny brzeżek, co to? Wszystko wygląda cudnie. To we wrześniu możemy liczyć na metamorfoz ciąg dalszy?

Jasne, że możecie liczyć
Koło płyt jest listwa aluminiowa zrobiona z rolety zewnętrznej, która się zepsuła Ten żwirek wymienię, bo nie podoba mnie się
Zdjęcia porównawcze zawsze wyglądają spektakularnie, jeśli to "przed" to totalny ugór/chwastowisko/jałowizna
A tak w ogóle to dzięki Aśka
jazzy 01:15, 14 maj 2016

Milka napisał(a)
Zachwyca mnie twój warzywnik, pasuje do całości, nie dziwię się, że cię cieszy, mnie też
Irenka, dziękuję! Dla Ciebie moje pierwsze zbiory
Iwk4 01:33, 14 maj 2016

jazzy napisał(a)

Dziękuję i wzajemnie Dziś ceremonialnie zjedliśmy trzy nasze pierwsze rzodkiewki

Ile czasu od posiania minęło?
Zdrowiuteńkie. Smacznego