Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

Sebek 21:58, 29 sie 2016

Werbena cudna, ale ten jarmuż w tle! Cudo!
Kasia_CS 23:27, 29 sie 2016

Kurcze, chyba wcięło mi posta. Jazzy, a Ty miałaś te werbeny z siewu czy z sadzonek? Zastanawiam się czy da radę przezimowac ją w gruncie..
Ewa777 23:50, 29 sie 2016

jazzy napisał(a)

Marta, jak cudnie! Padłam z wrażenia Uwielbiam Twój chodniczek I rzeczka też urocza
AniMa 10:26, 30 sie 2016

jazzy napisał(a)
Od A do Z? Przeca tu jeszcze rozpierducha panuje i ogólne burdello bum bum Ale mam już to poczucie,że wychodzę powoli na prostą. Naprawdę dużo pracy i serducha (jak to Beata ładnie ujęła) włożyłam w ten niewielki kawałek ugoru, i rzeczywiście zaczyna on wyglądać jako tako, ale to jeszcze nie jest TO.
I w sumie bardzo dobrze, bo gdybym miała już skończony, kompletny ogród, to co by to było? Smutek i stypa
Ania, bardzo mi miło, że zaglądasz i witaj oficjalnie w moich progach

Dziękuję, dziękuję. Kłaniam się
Ty mówisz, że u Ciebie rozpierducha, dobrze, że mojego poligonu nie widziałaś... Dla mnie jest tak, jakbyś panią od pucowania miała na etacieZwłaszcza na tych jasnych płytach
Moja kostka ma niecały miesiąc i ciągle coś na niej....to piasek, to ziemia, to kamyczki. Rabat obok obok nie widać, muszę odchwaścić i nie tylko... Może w przyszłym tygodniu wyjdę na prostą by coś dalej robić to tym moim...bum bum
jazzy 10:38, 30 sie 2016

Mysza napisał(a)
Marta jak ładnie masz
Werbenka śliczna, u mnie to są aż 2 sztuki hi hi.A niby miała się rozsiać z tamtego roku.Chyba coś jej nie służy.
A..... nawet ta trawa za płotem ładnie Ci się komponuje

To prawda, ta trawa robi dobrą robotę Muszę ją poddać identyfikacji
Z werbeną to rzeczywiście dziwne, że się nie wysiala u Ciebie. Może w tym roku się bardziej postara Najwyżej Ci wyślę moje siewki
jazzy 10:39, 30 sie 2016

Sebek napisał(a)
Werbena cudna, ale ten jarmuż w tle! Cudo!

Co nie?
jazzy 10:41, 30 sie 2016

Kasia_CS napisał(a)
Kurcze, chyba wcięło mi posta. Jazzy, a Ty miałaś te werbeny z siewu czy z sadzonek? Zastanawiam się czy da radę przezimowac ją w gruncie..

Nic nie wcięło Nawet już odpowiedzieć zdążyłam parę stron wcześniej
Kasia, u mnie to 99% siewki, a 1% to dwie sadzonki, które przezimowały w gruncie. Wiem, że u wielu osób werbena zimuje, także da radę
jazzy 10:45, 30 sie 2016

Ewa777 napisał(a)

Marta, jak cudnie! Padłam z wrażenia Uwielbiam Twój chodniczek I rzeczka też urocza
Dziękuję Ewuś! Ja za to uwielbiam Ciebie!
Buziaki!
jazzy 10:50, 30 sie 2016

AniMa napisał(a)

Dziękuję, dziękuję. Kłaniam się
Ty mówisz, że u Ciebie rozpierducha, dobrze, że mojego poligonu nie widziałaś... Dla mnie jest tak, jakbyś panią od pucowania miała na etacieZwłaszcza na tych jasnych płytach
Moja kostka ma niecały miesiąc i ciągle coś na niej....to piasek, to ziemia, to kamyczki. Rabat obok obok nie widać, muszę odchwaścić i nie tylko... Może w przyszłym tygodniu wyjdę na prostą by coś dalej robić to tym moim...bum bum
Mylisz się, kochana Byłam u Ciebie jak tylko założyłaś wątek Pamiętam dobrze, bo mamy te same drzwi wejściowe i bramę garażową
Te płyty moje trzeba od czasu myjką pod ciśnieniem potraktować. Najmniej brudzą się latem
Konieczki 11:11, 30 sie 2016

Piknie psze Pani

No to mamy takie same drzwi i bramę

Ps. A jakie "stare" masz umbry?