Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

Agi2006 12:10, 04 paź 2014

Jazzy witaj ! Ja tak na szybko, bo mały już chwilke śpi a ja się wreszcie zarejestrowałam na moim ukochanym ogrodowisku i mam nadzieje na częste udzielanie się w miare możliwości.Przypomnę się krótko....To ja Agi75 z forum muratora. Odwiedzałas mnie na forum a teraz ja cichaczem podglądałam Twoje poczynania. Jesteśmy praktycznie w tym samym miejscu jeśli chodzi o poczynania ogrodowe. A poza tym ja tez bliźniak, mąz wodnik a moi chłopcy to bliźniaczek i rybka czyli dokładnie tak jak u Ciebie. Mam nadzieje, że niedługo i ja bede mieć swoj ogrodowiskowy wątek bo tu tak dużo kochanych pomocnych duszyczek....Pozdrawiam serdecznie i cieszę się ,że żwir wreszcie dotarł.Wiem jak toboli jak człowiek nastawi się na coś a potem plany drastycznie się zmieniają. ja miałam dziś siac trawę ale u nas mokro i nic z tego....
jazzy 20:40, 04 paź 2014

aage napisał(a)
Jest żwir a więc będzie się działo liczę na fotki

Dziś jeszcze nic się nie działo, bo nas nie było ale pewnie w przyszłym tyg. górka się zmniejszy
jazzy 20:44, 04 paź 2014

Agi2006 napisał(a)
Jazzy witaj ! Ja tak na szybko, bo mały już chwilke śpi a ja się wreszcie zarejestrowałam na moim ukochanym ogrodowisku i mam nadzieje na częste udzielanie się w miare możliwości.Przypomnę się krótko....To ja Agi75 z forum muratora. Odwiedzałas mnie na forum a teraz ja cichaczem podglądałam Twoje poczynania. Jesteśmy praktycznie w tym samym miejscu jeśli chodzi o poczynania ogrodowe. A poza tym ja tez bliźniak, mąz wodnik a moi chłopcy to bliźniaczek i rybka czyli dokładnie tak jak u Ciebie. Mam nadzieje, że niedługo i ja bede mieć swoj ogrodowiskowy wątek bo tu tak dużo kochanych pomocnych duszyczek....Pozdrawiam serdecznie i cieszę się ,że żwir wreszcie dotarł.Wiem jak toboli jak człowiek nastawi się na coś a potem plany drastycznie się zmieniają. ja miałam dziś siac trawę ale u nas mokro i nic z tego....

Nooooooo witaj Agi! super, że jesteś! Zakładaj szybciutko wątek, bom bardzo ciekawa co u Ciebie
Ależ zodiakalny zbieg okoliczności
waldek727 20:57, 04 paź 2014

jazzy napisał(a)

Dziś jeszcze nic się nie działo, bo nas nie było ale pewnie w przyszłym tyg. górka się zmniejszy

Marta.
Czy to już wszystkie fotki na dzisiaj?
Ewkakonewka 21:05, 04 paź 2014

Jest żwir, jest zdjęcie, czego chcieć więcej...
Macham
waldek727 21:08, 04 paź 2014

-Misia z oklapniętym uszkiem!
-Miał być.
-Dzisiaj.
jazzy 21:09, 04 paź 2014

waldek727 napisał(a)

Marta.
Czy to już wszystkie fotki na dzisiaj?

jazzy 21:09, 04 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Jest żwir, jest zdjęcie, czego chcieć więcej...
Macham

Hahaha
Buziak
jazzy 21:10, 04 paź 2014

waldek727 napisał(a)
-Misia z oklapniętym uszkiem!
-Miał być.
-Dzisiaj.

Będzie
Magda70 21:17, 04 paź 2014

Ale dałaś czadu z fotkami...no no...nie wiem która ładniejsza...