Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

tusiawka 22:14, 22 lis 2014

Przybiegłam z rewizytą. Zdjęcia na początku i na końcu pooglądałam .
Trawki już takie zimowe całkiem, u mnie na razie tylko rozplenice brązowe się zrobiły.
Napia 19:56, 23 lis 2014

U Ciebie śnieżek i przymrozki, a u mnie jakaś dziwna jesienno - wiosenna pogoda. Pół dnia spędziłam na pracach ogrodowych przekopując, grabiąc i przesadzająć Z dodatkowych cebulowych zrezygnowałam, miałam nadzieję, że jakieś resztki znajdę w marketach ogrodowych, ale nic z tego. Wszędzie widać już tylko Boże Narodzenie a ja już w sumie tyle posadziłam cebulek, że nie mogę narzekać
lojalna_ 20:29, 23 lis 2014

Oj Ewcia czym ty te czapeczki posypałas a styropianem aaaa no całkiem niezle Ci wyszło

Cyprysnik u Ciebie to mij debesciak .... Cyprysnik na prezydenta !

Rabatka w kwadracie moja ulubiona swietny ma kształt kolrów juz miec nie musi ;
eda 22:25, 23 lis 2014

A gdzie Ewcia ? Rodzinka ją całkowicie pochłonęła i się nie dziwię jutro pewnie będzie dla nas hurrra

Ewkakonewka 10:38, 24 lis 2014

Hej, hej u mnie koło 0, nos marznie, ale o śniegu już się nie pamięta, straszył tylko chyba
Usiłuję robić wianki, ale jakoś się zawieszam i tak się to rozciąga...

babka napisał(a)
U mnie też na plusie, aż się zgrzałam przy odkurzaniu liściorów Ładnie bukszpanom w tych białych czapach i masz taki porządeczek wszędzie ! A co to tak ładnie jeszcze kwitnie na biało na pierwszym zdjęciu ?

Oj uważaj bo teraz łatwo się pochorować. U mnie mało liściorów było w tym roku jakoś, ale jeszcze cypryśnik się ociąga, a z niego to trochę będzie tych piórek Chryzantema kwitnie, liście jej przemarzły, ale kwiatków coraz więcej Zapomniała się

ewakatowice napisał(a)

ślicznie!Bardzo mi się podoba!

buziaki słoneczne!

Ewulka odbuziakowuję Miło mi bardzo, że w swoim brakoczasie zajrzałaś do mnie

tusiawka napisał(a)
Przybiegłam z rewizytą. Zdjęcia na początku i na końcu pooglądałam .
Trawki już takie zimowe całkiem, u mnie na razie tylko rozplenice brązowe się zrobiły.

Dziękuję za odwiedziny, na oglądanie konkretów zapraszam mam nadzieję nie później niż w kolejnym sezonie Dobrze, że te trawki w zimie też ładne

Napia napisał(a)
U Ciebie śnieżek i przymrozki, a u mnie jakaś dziwna jesienno - wiosenna pogoda. Pół dnia spędziłam na pracach ogrodowych przekopując, grabiąc i przesadzająć Z dodatkowych cebulowych zrezygnowałam, miałam nadzieję, że jakieś resztki znajdę w marketach ogrodowych, ale nic z tego. Wszędzie widać już tylko Boże Narodzenie a ja już w sumie tyle posadziłam cebulek, że nie mogę narzekać

Zazdroszczę tego pół dnia, ale u mnie się już nie da, za zimno jak dla mnie. Róże dzisiaj jeszcze okopczykuję bo jakimś - parę straszą. Długi sezon i promocje zdążyły się skończyć, teraz coraz bliżej święta ... lalala A potem już wiosna zaraz

lojalna_ napisał(a)
Oj Ewcia czym ty te czapeczki posypałas a styropianem aaaa no całkiem niezle Ci wyszło

Cyprysnik u Ciebie to mij debesciak .... Cyprysnik na prezydenta !

Rabatka w kwadracie moja ulubiona swietny ma kształt kolrów juz miec nie musi ;

Hehehehe styropianem Jak mi skończyli robić elewację to odkurzałam trawnik z kuleczek styropianowych bo nie mogłam ich wszędobylstwa znieść
Prezydent do Ciebie macha hehehe

eda napisał(a)
A gdzie Ewcia ? Rodzinka ją całkowicie pochłonęła i się nie dziwię jutro pewnie będzie dla nas hurrra

Oto Eda - Człowiek Optymizm

Buziaki dla Wszystkich Zmarźluchów
lojalna_ 10:42, 24 lis 2014

Ewcia Twoje spotkania z rusztowaniem i panami od elewacji nie sa najmilszymi wspomnieniami to o tym nie chciałam przypominac

Dziekuje panie prezydencie
Ewkakonewka 11:07, 24 lis 2014

lojalna_ napisał(a)
Ewcia Twoje spotkania z rusztowaniem i panami od elewacji nie sa najmilszymi wspomnieniami to o tym nie chciałam przypominac

Dziekuje panie prezydencie

Hehehe dodam tylko, że dwie szyby w oknach do wymiany jeszcze były. Bo mój M. kupił czarną folię do oklejania i jak się nagrzały okna pod folią to pękły dwie najbardziej wystawione na słońce szyby taka przygoda, ale to z niewiedzy i z wszystkosam wynikało ale tam, każdy ma jakieś przeboje budowlane nie
lojalna_ 11:55, 24 lis 2014

Nawet nie mow ....niezła wymiana ....

Ewcia jak wianki cos przybyło ?
Ewkakonewka 19:15, 24 lis 2014

Nic nie przybyło, dzisiaj czasobrak jest, chyba, że spać nie będę mogła
eda 22:15, 24 lis 2014

jesteś ? przydreptałam Pigwowca ciąg dalszy wstawiam i się cieszę