Przybiegłam z rewizytą. Zdjęcia na początku i na końcu pooglądałam .
Trawki już takie zimowe całkiem, u mnie na razie tylko rozplenice brązowe się zrobiły.
U Ciebie śnieżek i przymrozki, a u mnie jakaś dziwna jesienno - wiosenna pogoda. Pół dnia spędziłam na pracach ogrodowych przekopując, grabiąc i przesadzająć Z dodatkowych cebulowych zrezygnowałam, miałam nadzieję, że jakieś resztki znajdę w marketach ogrodowych, ale nic z tego. Wszędzie widać już tylko Boże Narodzenie a ja już w sumie tyle posadziłam cebulek, że nie mogę narzekać
Hej, hej u mnie koło 0, nos marznie, ale o śniegu już się nie pamięta, straszył tylko chyba
Usiłuję robić wianki, ale jakoś się zawieszam i tak się to rozciąga...
Oj uważaj bo teraz łatwo się pochorować. U mnie mało liściorów było w tym roku jakoś, ale jeszcze cypryśnik się ociąga, a z niego to trochę będzie tych piórek Chryzantema kwitnie, liście jej przemarzły, ale kwiatków coraz więcej Zapomniała się
Ewulka odbuziakowuję Miło mi bardzo, że w swoim brakoczasie zajrzałaś do mnie
Dziękuję za odwiedziny, na oglądanie konkretów zapraszam mam nadzieję nie później niż w kolejnym sezonie Dobrze, że te trawki w zimie też ładne
Zazdroszczę tego pół dnia, ale u mnie się już nie da, za zimno jak dla mnie. Róże dzisiaj jeszcze okopczykuję bo jakimś - parę straszą. Długi sezon i promocje zdążyły się skończyć, teraz coraz bliżej święta ... lalala A potem już wiosna zaraz
Hehehehe styropianem Jak mi skończyli robić elewację to odkurzałam trawnik z kuleczek styropianowych bo nie mogłam ich wszędobylstwa znieść
Prezydent do Ciebie macha hehehe
Hehehe dodam tylko, że dwie szyby w oknach do wymiany jeszcze były. Bo mój M. kupił czarną folię do oklejania i jak się nagrzały okna pod folią to pękły dwie najbardziej wystawione na słońce szyby taka przygoda, ale to z niewiedzy i z wszystkosam wynikało ale tam, każdy ma jakieś przeboje budowlane nie