Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

lojalna_ 10:20, 27 lis 2014

Takie pomysly macie ...proste a jakie urocze ...ja to sie musze wziasc za siebie ....wstyd nierobol jestem
dorciabe 11:04, 27 lis 2014

Ewcia świetne dekoracje poczyniłaś u mnie jeszcze nic, nawet pomysłu....
aage 15:06, 27 lis 2014

Ewuniu wpadłam na wiankowanie a dostałam śniegiem po oczach...ja nadal czekam na pierwszą biel za oknem
Ściskam mocno
eda 20:35, 27 lis 2014

Ech jakie cudeńka Ja coś tam kupiłam ale skromnie nic ciekawego jeszcze nie było czekam ale plan mam zbieram materiały buziam
babka 20:42, 27 lis 2014

Aleś Pomysłowa Dobromira Bardzo ładne i w swej prostocie genialne te wianki. Chyba zgapię od Ciebie pomysła
Ewkakonewka 22:23, 27 lis 2014

Chyba się ciśnienie zmieniło bo mnie odmuliło dzisiaj hehehe
CMOK dla Wszystkich i podziękowania za dobre słowa
Za zarażanie sznurkiem nie ponoszę odpowiedzialności

lojalna_ napisał(a)
Takie pomysly macie ...proste a jakie urocze ...ja to sie musze wziasc za siebie ....wstyd nierobol jestem

Spooookooooojnie czas jeszcze, ja mam jakiś.... syndrom coś tam ... rąk

dorciabe napisał(a)
Ewcia świetne dekoracje poczyniłaś u mnie jeszcze nic, nawet pomysłu....

Dorcia pomysł wpadnie o tak cpyk i jest Czujesz to zimno?

aage napisał(a)
Ewuniu wpadłam na wiankowanie a dostałam śniegiem po oczach...ja nadal czekam na pierwszą biel za oknem
Ściskam mocno

Nie nie śnieg już dwa razy odwołany Ta biel nie była grzechu warta

eda napisał(a)
Ech jakie cudeńka Ja coś tam kupiłam ale skromnie nic ciekawego jeszcze nie było czekam ale plan mam zbieram materiały buziam

Będzie się działo i Lenka trochę pomoże Ale u Ciebie wiosna pełną parą Ty pisanki rób hehehe. Inny klimat zupełnie mamy nie? I te kulki fioletowe mi się dzisiaj po głowie turlają

babka napisał(a)
Aleś Pomysłowa Dobromira Bardzo ładne i w swej prostocie genialne te wianki. Chyba zgapię od Ciebie pomysła

Zgapiaj, bilans musi się zgadzać na koniec roku
Puki co to ja zgapiam notorycznie
Sznurek na salony? uhuhuhu
Iwk4 22:31, 27 lis 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Poczyniłam wiankowania ciąg dalszy
Nie mogę kupić taśmy w kratę, najlepiej szkocką, szerokości ok 5 cm.
Jak Wam wpadnie w oko to dacie znak? Plisssss
Miłego dnia życzę

Ten wianuszek mi sie podoba najbardziej, choć krata szkocka by się przydała do niego
Ewa, skąd wzięłaś taki fajny sznurek ?
Ja swoje wianki wstążką chyba owinę.
U mnie wprawdzie kraty szkockiej niet, ale bombki zielono - czerwone zrobiłam. Zapraszam na rekonesans do mnie
Ewkakonewka 23:23, 27 lis 2014

Iwk4 napisał(a)

Ten wianuszek mi sie podoba najbardziej, choć krata szkocka by się przydała do niego
Ewa, skąd wzięłaś taki fajny sznurek ?
Ja swoje wianki wstążką chyba owinę.
U mnie wprawdzie kraty szkockiej niet, ale bombki zielono - czerwone zrobiłam. Zapraszam na rekonesans do mnie

Byłam widziałam i historia powstania jaka świetna

Iwonko sznurek dostałam od kolegi, bo nie taki ktoś mu kupił i ktoś inny nie wiedział co z nim i w ogóle po co to na co i wymyślili, że jak coś jest do niczego to mi go dadzą!!! i ja coś z niego wydumam
i mieli rację

Poszukam moje bombki z tamtego roku to jutro też wrzucę, bo jakby kwiatków brak i szaroburość mało ogrodowa I już powoli czaję się do choinek, ale to na tą samą modłę co wianki

Aaaa i wykopałam zdjęcia stare i nie mogę uwierzyć jak się zmieniło dookoła domu, jednak nie pamięta się tylu rzeczy Wrzucę w wolnym czasie
Iwk4 23:35, 27 lis 2014

No to zazdroszczę ci tego sznurka Ewuś i tych kolegów, co nie wiedzieli, co ze sznurkiem począć. Ja dziś kupiłam dwa słomkowe podkłady do wianków. Najwyżej owinę wstążeczką.

Faktycznie w ogrodzie robi się smutno i zimno. I nieciekawie. Złota jesień już przeminęła, ... czas przygotowywać ozdoby na święta. Te czasochłonne trochę czasu wymagają
No i trzeba nadrobić czytanie wątków
jazzy 04:32, 28 lis 2014

Ewkakonewka napisał(a)

Ewa! Ty normalnie mnie zaskakujesz na każdym kroku! co wchodze to jakieś nowe piękne cuda! Piękne są te wianki. Takie właśnie jak lubię - nieprzekombinowane i powściągliwe wręcz Miodzio
U mnie tez na tapecie wianki, ale dopiero zakupy będę czynić