Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

eda 22:35, 03 gru 2014

Zapomniałam o kleju i krochalu zabrałam się za karteczki i wyszła kupa śmiechu na razie Kaszlemy ale lepiej nie mówić nie no żartuję chrypkę mam Lenka daje radę musimy się kurować ot co ha ha Ewcia a co tam ciebie też rozbiera? biedactwo moje co tam ?
Napia 08:11, 04 gru 2014

Nie lubię zimy, ale ślicznie wygląda zmrożony ogród na zdjęciach
Czyżby dopadło Cię jakieś choróbsko? Jeśli tak, to zdrówka życzę i dobrej formy na przedświąteczne szaleństwa
Ewkakonewka 11:43, 04 gru 2014

eda napisał(a)
Zapomniałam o kleju i krochalu zabrałam się za karteczki i wyszła kupa śmiechu na razie Kaszlemy ale lepiej nie mówić nie no żartuję chrypkę mam Lenka daje radę musimy się kurować ot co ha ha Ewcia a co tam ciebie też rozbiera? biedactwo moje co tam ?

I my kaszlemy i gardło boli, już we troje chorujemy, niby wirus to tylko patrzeć jak cały dom się położy Takie atrakcje jesienno-zimowe mamy. Dzisiaj już na oczy trochę widzę to na O. posiedzę i to będzie chyba cała moja dzisiejsza aktywność bo na inne sił brak, wczoraj cały dzień przespałam buziak
Ewkakonewka 11:46, 04 gru 2014

Napia napisał(a)
Nie lubię zimy, ale ślicznie wygląda zmrożony ogród na zdjęciach
Czyżby dopadło Cię jakieś choróbsko? Jeśli tak, to zdrówka życzę i dobrej formy na przedświąteczne szaleństwa

I przez okno ślicznie bo znowu się oszronił świat
Dziękuję za życzenia zdrowia przydadzą się bardzo, mam nadzieję, że jeszcze ze dwa dni i moc do mnie wróci
aage 14:44, 04 gru 2014

Spróbuję na pewno ale nie w tym roku, czas się kurczy a jeszcze tyle do zrobienia. Oderwałam się, praca zawodowa daje mi luz od tej manualno-twórczej Co to za panujące wirusy, bronię się rękami i nogami ale ja już też z tych pociągających.
Buziaki
jazzy 21:29, 04 gru 2014

Ewcia, łącze się z Tobą, bo i nas dopadło smarkamy, kichamy i kaszlemy. Kiedy to się skończy??????
Buziak czosnkowy
eda 21:56, 04 gru 2014

Buziaki dziewczynki buziaki Ewcia zdrówka dla nas wszystkich idę spać bomba była są u mnie dwie hrrrrr hrrrr..... hrrrrrr
Piotr_ 22:00, 04 gru 2014

Ciekawie i ładnie u cb. róża cudna pozdrawiam i do usłyszenia
lojalna_ 14:22, 05 gru 2014

Ewka zdrówka pozdrawiam i buziaki sle
Ewkakonewka 17:02, 05 gru 2014

aage napisał(a)
Spróbuję na pewno ale nie w tym roku, czas się kurczy a jeszcze tyle do zrobienia. Oderwałam się, praca zawodowa daje mi luz od tej manualno-twórczej Co to za panujące wirusy, bronię się rękami i nogami ale ja już też z tych pociągających.
Buziaki

Broń się przed wiruskami broń ile sił, okrutnie słabo jest siedzieć w domu, ale ja już dzisiaj się wyrwałam na chwilę, w końcu musiałam Mikołaja poszukać nie