Bardziej w głowie niż w ogrodzie, ale może się rozprzestrzeni wszędzie Trochę mnie denerwuje, że właściwie teraz dalej trzeba nic nie robić.
Zrobiony ten oprysk?
Stipa tak tak siewki wzeszły i co dalej ? tylko wszędzie jej nie sadź później hi hi o i żeby ci póki co parapetu starczyło Z ciemiernikiem to tak samo mam czekam i czekam aż będzie widać środek Buziole nocne i u mnie pączek na 400setki do podziału Tylko trzeba znaleźć......paaaa
Nie ma siły trzeba je policzyć, kupić multidoniczki i zostać plantatorem stipy
Przecież nie mogłam przewidzieć, że mi to wszystko wzejdzie
Tylko ziemię teraz do pikowania już zwykłą czy też do wysiewu dalej? Zielona jestem w trawach prawie jak trawa
Oskar to Oskar nieważne w jakiej kategorii. Ale tam Oskar, kreacja tooo jest dopiero wyzwanie na taką galę
I wracając z obłoków na drzewo.... niby ta wierzba fajna, ładna, ale jakoś nie pałam do niej miłością, nieuzasadnione to jest zupełnie chyba Takie drzewo nieokiełznane, nieuczesane. Może go nie doceniam?
Ja pierwszy raz zebrałam sama nasiona i siałam stipę. Moja wyobraźnia mi nie podpowiedziała, czy to dużo czy mało będzie. I kto mógł wiedzieć, że to w tak pięknie zejdzie. Chyba to się skończy multidoniczkami, będzie potem łatwo wysadzać, bo chyba jedno pikowanie wystarczy??? Dziękuję za podpowiedź, tylko to miejsce do trzymania mimo wszystko hm. Pół kuchni obstawię i sama nie wiem, gdzie jeszcze
Hej, hej, już u Ciebie byłam dzisiaj Fajnie, że jesteś Może jeden zryw wiosny jeszcze nie czynić niestety huhuhuhu zobaczymy jak nam się sytuacja dalej rozwinie Ale zdecydowanie wolałabym już śniegu nie widzieć i mrozu nie czuć Dzisiejsze +11 było bardzo cudowneeee
Będzie preria, łany traw Oj jeszcze do sadzenia daleko, zobaczymy czy ta misja się zakończy powodzeniem Różnie to może być w sumie Eda ja mam w domu tylko jeden parapet co się nadaje na trzymanie i do tego już zapełniony. Drugi u Młodego zastawiony kwiatkami, a reszta albo okno-drzwi do ziemi, albo za ciemno. Pozostaje blat kuchenny, albo podłoga, w sumie i tu i tu nie za bardzo A pomidory jeszcze do rozsadzania i kapusta. Kapustę się też pikuje?
Ciemierniki straszą całą zimę i zakwitną wiosną dopiero
Macham