Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 22:46, 22 lut 2015

Aneta1309 napisał(a)
Ewciu hortki już czas ciąć? już gdzieś pisałam,że ja w tym roku jakaś zacofana jestemchyba pora się obudzić

Hortki już śmiało. Danusia powiedziała, że można to jest niepodważalne
Stipa skiełkowała mi po 3-4 dniach. Siałam 13 lutego. Szybciej skiełkowała ta co była po posianiu przykryta woreczkiem, który miał dziurki porobione, bez woreczka o dwa dni później i jakby w mniejszej ilości, i jest zdecydowanie mniejsza, może to się wyrówna potem zobaczymy.
Pobudka wiosenna Anetka hop hop Powoli zaczynamy się ożywiać
Ewkakonewka 22:48, 22 lut 2015

Ewa777 napisał(a)
U mnie też jeszcze cięcia nie było, a u Ciebie szaleństwo

Pogoda dopisała, czas wolny dopisał, chęci dopisały i pomocnik się trafił w najodpowiedniejszym momencie To był ten dzień właśnie idealny na te zabiegi
jazzy 01:44, 23 lut 2015

Wow, jestem pod wrażeniem dobra robota
Ta wierzba 'poskręcana' to jest mandżurska? Ostatnio się nad nią zastanawiałam, bo fajny ma pokrój i lubi cięcie coś dla mnie
W ogóle tyle jest drzew, które chciałabym u siebie mieć, a muszę się tak ograniczać że też mi się minimalizmu zachciało...
eda 08:38, 23 lut 2015

Ewcia poniedziałek mamy
Co jaa widzę już zaczęłaś a ja chodzę i nie mogę patrzeć na liście stare już tniesz ? o ho ho no to sezon wiosenny już rozpoczętyyyyyy kawę robimy!!!
Ewkakonewka 08:52, 23 lut 2015

jazzy napisał(a)
Wow, jestem pod wrażeniem dobra robota
Ta wierzba 'poskręcana' to jest mandżurska? Ostatnio się nad nią zastanawiałam, bo fajny ma pokrój i lubi cięcie coś dla mnie
W ogóle tyle jest drzew, które chciałabym u siebie mieć, a muszę się tak ograniczać że też mi się minimalizmu zachciało...

I co dostałaś Oskara? Bo tu przyszłam zamiast newsy czytać
Ja czekam i patrzę na realizację minimalizmu, bo dla mnie to nie do wykonania by było. Za dużo chciejstw Ale ograniczenie miejscem zdecydowanie wpływa na ograniczenie chciejstw, dasz radę Możesz coś posadzić u brata jeszcze uhuhuhu
O wierzba to chyba mandżurska właśnie. Nie znam nazwy bo ją dostałam kiedyś dawno. Teraz bym jej nie chciała dostać chyba... chociaż w sumie rośnie w takim miejscu, że nie przeszkadza to niech rośnie, nie będę się jej czepiać puki co
Słonecznego dnia
Ewkakonewka 08:56, 23 lut 2015

eda napisał(a)
Ewcia poniedziałek mamy
Co jaa widzę już zaczęłaś a ja chodzę i nie mogę patrzeć na liście stare już tniesz ? o ho ho no to sezon wiosenny już rozpoczętyyyyyy kawę robimy!!!

Hellooooł Robimy kawę Ty oczywiście Inkę
Kombinowałam wczoraj co by tu dalej można było robić, ale wyszło, że nic Ziemia rozmarznięta za mało, jak się łazi to się robi błoto duże i jednak luty na kalendarzu ciągle. Trzeba odpuścić jeszcze na chwilę.
Za to chodzę koło stipy i kombinuję. Jak ją popikuję to mi pół domu zajmie
ewa004 10:26, 23 lut 2015

U Ciebie już prawdziwa wiosna w ogrodzie
Kurcze ale nie zmobilizowałaś ,tylko forum ogarnę i idę oprysk miedzianem zrobić
Iwk4 14:52, 23 lut 2015

Ewkakonewka napisał(a)

Za to chodzę koło stipy i kombinuję. Jak ją popikuję to mi pół domu zajmie

To ja jeszcze poczekam z pikowaniem
jazzy 15:01, 23 lut 2015

Ewkakonewka napisał(a)

I co dostałaś Oskara?

Tak, w kategorii najbardziej niewyspana matka na świecie

O wierzba to chyba mandżurska właśnie. Nie znam nazwy bo ją dostałam kiedyś dawno. Teraz bym jej nie chciała dostać chyba...

Proszę o jakieś uzasadnienie, bo nie wiem czy skreslac już z mojej dłuuuugiej listy chciejstw
szemusia 16:15, 23 lut 2015

Ewcia, ale pracy poczyniłaś
U mnie stipa zaczęła kiełki wystawiać. Ale tym razem byłam mądrzejsza i wysiałam tylko pół torebki, w zeszłym roku też nie wiedziałam, co z nadwyżkami robić A pikuję do multidoniczek, nie zajmują tyle miejsca - gdzieś o nich nawet niedawno dyskusja była.
Pozdrawiam...