Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 09:26, 09 paź 2014

aage napisał(a)
Busz fajny jest...podziwiam u innych u siebie tępię

Mam dokładnie odwrotnie, bardzo lubię ogrody mini w formie i ilości roślin, ale u kogoś, a sama nie jestem w stanie takiego stworzyć, chyba kwiecie za bardzo lubię i mus to po prostu mieć pozdrawiam słonecznie
aage 09:36, 09 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)

Mam dokładnie odwrotnie, bardzo lubię ogrody mini w formie i ilości roślin, ale u kogoś, a sama nie jestem w stanie takiego stworzyć, chyba kwiecie za bardzo lubię i mus to po prostu mieć pozdrawiam słonecznie

Przeciwieństwa się przyciągają
Ewkakonewka 10:16, 09 paź 2014

aage napisał(a)

Przeciwieństwa się przyciągają

No i mamy możliwość popodglądać sobie u siebie nawzajem i jeszcze pogadać
lojalna_ 10:23, 09 paź 2014

Co to za szalenstwo u Ciebie ogarnac sie nie potrafie ...spotkania , busz, przesadzanie wszystko na raz Ci sie udaje ? A ja od wczoraj stoje na obrzebołkami bo taras robia i pilnuje!

Musze powoli poczytac bo mi sie ze zmeczenia literki przeztawiaja sadz sadz ja tez sadze
Ewkakonewka 10:36, 09 paź 2014

Jola jakoś tak mi się porobiło, oby tylko efekt wiosenką był przyzwoity
Pilnuj tych swoich pilnuj i kawę mocną im dawaj coby im się chciało ruszać
aage 12:11, 09 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)

No i mamy możliwość popodglądać sobie u siebie nawzajem i jeszcze pogadać

Dokładnie a zawiązujące się przyjaźnie są bezcenne
Jolu taras się robi..ale zazdroszczę. Pogoda cudna idealna na ogrodowe prace.
Aneta1309 14:39, 09 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Och mam taką nadzieję, że będzie ładnie
Wcale nie myślałam, że późno na trawy hm. Właściwie to wcale nie rozmyślałam na tym tylko łopata i pozmieniałam. Tylko nad wielkością i kolorem podumałam wcześniej Mam nadzieję, że jednak nie za późno, w końcu jesień to dobry czas na sadzenie nie?

Ja swoje też dzieliłam i przesadzałam tylko nad rozplenicami dumam bo cały rok je po podziale hoduję i jakby teraz przemarzły to szkoda
Ewkakonewka 19:52, 09 paź 2014

Aneta1309 napisał(a)

Ja swoje też dzieliłam i przesadzałam tylko nad rozplenicami dumam bo cały rok je po podziale hoduję i jakby teraz przemarzły to szkoda

Hm nie doradzę chyba bo ja zielona mocno w temacie traw, nawet nie wiem jak się nazywają te co mam, ale powoli się odnajdę bo nasadziłam ich trochę już. A popatrz pewnie jest wątek o trawach i ktoś doświadczony podpowie
Kondzio 19:56, 09 paź 2014

Aneta1309 napisał(a)

nie przemarzły rozplenice tak sie zachowują po przesadzeniu czekaj nie usuwaj czekaj do wiosny
Ewkakonewka 20:02, 09 paź 2014

Kondzio napisał(a)
nie przemarzły rozplenice tak sie zachowują po przesadzeniu czekaj nie usuwaj czekaj do wiosny

Hej Kondziu
Chodzi o to czy jak się teraz przesadzi to czy nie przemarzną? Czy do wiosny lepiej czekać i wiosną dopiero?