w lipcu byłam na Mazurach i koło hotelu właśnie kwitła nie wiem czemu fotki nie zrobiłam bo cudnie wyglądałazresztą roślinność wokół hotelu była cudna trawy, hortensje, lawenda, perovska i to wszystko w dużych grupach rosło można było oczy nacieszyć
Ewcia róża królowa wymiata i niech cieszy jak naj dłużej fajne zbiory a kształty powalające normalnie kosmici szałwia baaaardzo cię lubi normalnie buziaki a warzywniak widzę nie dajesz za wygraną -salut -tak wiesz po wojskowemu
Trzeba było robić te zdjęcia byśmy miały ściągę gotową
Szałwia kwitnie drugi raz i teraz jest o wiele większa i ładniejsza niż pierwszym razem. Ciełam ją oczywiście po przekwitnięciu i florovit uniwersalny chlup raz w tygodniu. Ciągle zapominam zapytać w ogrodniczym jaka to odmiana jest. Jak mnie opuści skleroza to napiszę Chociaż omijam go ostatnio bo znowu coś kupię, a odwyk chcę mieć do wiosny
Nie znam jej nazwy, muszę wrzucić do róż do rozpoznania, kwitnie zawsze maksymalnie długo. Tykwy i szałwię też lubię, hm czują to? Warzywniak skończę przed zimą mam jeszcze duuuużo czasu hehehe I marchewka ciągle rośnie i inne jadalne, stanie im się coś jak jeszcze tydzień będzie rosło?
I mam jeszcze kilka traw do posadzenia
I ponieważ Cię nie ma ostatnio to lecę Twój wątek od początku macham wieczorową porą