Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały zakątek :D

Mój mały zakątek :D

Anda 08:50, 24 wrz 2015

mateuszmichn napisał(a)

Wiosną zaczną tulipany, i hiacynty, zaraz dołącza czosnki i stipa już Będzie rosła
Do tego jakieś inne trawki z przodu. Może czyściec, bo mam go trochę
Latem właśnie jakieś jeżówki, do których dołącza następne czosnki. Myślę że to propozycja ok. Może gdzieś pomiędzy jakiś rozchodnik

Wnioskuję z nasadzeń, że stanowisko słoneczne. Będzie pięknie. Świetnie to sobie umyśliłeś

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
mateuszmichn 12:37, 24 wrz 2015

Anda napisał(a)

Wnioskuję z nasadzeń, że stanowisko słoneczne. Będzie pięknie. Świetnie to sobie umyśliłeś

Tak stanowisko słoneczne, później gdzieś tak koło 17-18 trochę zaczyna wchodzić trochę cienia
babka 23:22, 30 wrz 2015

Mateusz rabata i jej jej kształt są przefajne,świetnie to wygląda !
mateuszmichn 23:29, 30 wrz 2015

babka napisał(a)
Mateusz rabata i jej jej kształt są przefajne,świetnie to wygląda !

Kształt może i tak ale rabata wąska bardzo ale będę kombinował. Już tam pod piwnica, wzdłuż rabaty od wtorku czerwieni się ceglany chodniczek
babka 23:35, 30 wrz 2015

mateuszmichn napisał(a)

Kształt może i tak ale rabata wąska bardzo ale będę kombinował. Już tam pod piwnica, wzdłuż rabaty od wtorku czerwieni się ceglany chodniczek

No to poka !!
babka 23:35, 30 wrz 2015

mateuszmichn napisał(a)

No to poka !!
mateuszmichn 23:42, 30 wrz 2015

babka napisał(a)

No to poka !!

Jestem w akademiku. Będę w domu jutro albo w piątek to może pokaże. Właściwie nie ma co bo to tylko 3,5m chodnika i nic więcej
mateuszmichn 20:20, 04 paź 2015

Kolejny weekend bez prac ogrodowych. Od czwartku zasuwałem przy organizacji 50-lecia dziadków. Dzisiaj już jestem po i zdycham jednym słowem nie wiem jak jutro się ogarnę. Na szczęście ładuje baterie oglądając wasze wątki.
Myślę, że za tydzień cebule pójdą w grunt
Dominika11 20:23, 04 paź 2015

i jak impreza ??? A prezent ???
Anda 20:33, 04 paź 2015

No właśnie, jak się prezent spodobał?

Moje cebulki od wczoraj w ziemi

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies