Tami pozdrawia Fidka
Faktycznie zwierzęta rozumieją i czują o wiele więcej niż nam się wydaje...
wszak są pełnoprawnymi członkami naszych rodzin i żyją obok nas.
Ażurowe piękno <3 ...słowa dwa w poszukiwaniu hortensjowego piękna..."im delikatniejszy i cichszy ton dialogu tym bardziej słyszalny trzepot jej magicznych skrzydeł"
Niby zwykłe zestawienie...zaczęło się od płotu, później brakowało mi uformowanej zieleni na wyższym piętrze, ostatecznie stwierdziłam, że do idealnej kompozycji brakuje mi białego elementu.
Kopiuj jeśli zestawienie wpadło Ci w oko i masz materiał a co najważniejsze idealne miejsce...będzie mi miło zostać matką chrzestna tego zakątka u Ciebie
Artyści...szumne słowo, u mnie większość dyktuje serce i sposób pojmowania świat
Serdeczności
Alinko znamy się nie od dziś...tym bardziej jest mi miło słyszeć tak ciepłe słowa, że jesteś, czytasz i zwalniasz będąc u mnie.
Już nie raz wspominałam o wyższości słowa pisanego nad obrazkowym...wiem, że dzisiaj jednak zaciera się ta wyższość i wszystko sprowadza się do widocznych gołych okiem podanych konkretów. Ja jednak chyba z innej ery jestem i słowa są dla mnie uzupełnienie treści widzianej oczyma. Zdaję sobie sprawę, że dzisiejszy świat pędzi i wszystko dzieje się w biegu. Ubolewam nad tym, że cisza, zwyczajna chwila do namysłu, wsłuchanie się w wewnętrzny głos ducha...staje się zapomnianym, wręcz nieznanym zjawiskiem.
Dziękuję.
Tulę